Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

KAKO DA konvertujete Flash filmove u skrinsejvere

Ako ste ikada radili sa  Flash-om, i pomislili "hej, ovaj Flash fajl bi bio odličan skrinsejver", onda je danas vaš sretan dan. InstantStorm je besplatna aplikacija koja brzo i lako konvertuje Flash filmove u skrinsejvere.

InstantStorm je fajl veličine samo 2.7 MB, a njegovo instaliranje je brzo i lako. Kada pokrenete InstantStorm, vi imate opciju da kreirate novi projekat od nule, pomoću New Project Wizard-a, ili možete da otvorite postojeći projekat.

New Project Wizard je dobar način da se upoznate sa programom, tako što ćete kreirati projekat od nule. Čarobnjak će vas provesti kroz proces imenovanja skrinsejvera, biranja Flash fajla, i selektovanja bitmap slike koju ćete upotrebiti za instalacioni ekran. Nakon što ste napravili sve izbore koji se traže od vas, kliknite na create i vaš skrinsejver će biti snimljen kao izvršni fajl. Dvostruko kliknite izvšni fajl skrinsejvera i vaš skrinsejver će biti instaliran.

InstantStorm vam dozvoljava da podešavate vaš novi skrinsejver na nekoliko načina, uključujući skaliranje Screensaver slike, mogućnost da kreirate Screensaver prečicu na desktopu i još mnogo toga.

InstantStorm je besplatan za preuzimanje i postoji samo verzija za Windows.

Adresa: InstantStorm

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272