Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Android Wear Projects

Android Wear Projects

Mobile Device Exploitation Cookbook

Mobile Device Exploitation Cookbook

Kako da kreirate jednostavne podsetnike na Android uređaju

Koliko često pogledate svoj mobilni telefon? Kada biste izbrojali, iznenadili biste se koliko je to često radite. Zato, je to odlično mesto za postavljanje različitih podsetnika.  

Notif je pomoćni program za Android 4.1 koji će vam pomoći da kreirate jednostavne podsetnike na vašem telefonu, ili tabletu. Notif vam omogućava da kreirate tri vrste podsetnika.  



Tekstualni podsetnici  

Tekstualni podsetnici su jednostavna obaveštenja koja su odavno prisutna u Android uređajima – ikonica, naslov i neki tekst. Notif dolazi sa ograničenim brojem ikonica ali su one sve lepe i jasne.  

Podsetnik sa slikom  

Druga kartica u Notifu vam omogućava da jednostavno kreirate podsetnike sa slikom. Možete da izaberete sliku iz vaše galerije slika ili da snimite novu. Ostale stavke za kreiranje podsetnika su iste kao i za tekstualni podsetnik.  

Podsetnik - lista  

Ovi podsetnici su odlični za kreiranje liste kada idete u kupovinu ili neke druge aktivnosti koje imaju puno detalja. Klikom na listu možete da premeštate stavke ili da dodajete nove. Interfejs je veoma jednostavan i efektan.  

Notif vam nudi i prikaz History gde pomoću samo jednog klika možete da vidite sve prošle podsetnike. U besplatnoj verziji programa možete da vidite prethodnih deset stavki, mada podsetnici sa slikom nisu uključeni u listu.  

Podešavanja za ovaj pomoćni program možete da vidite na jednom ekranu i možete da izaberete željenu temu i nekoliko standardnih podešavanja za početni ekran koja olakšavaju kreiranje podsetnika.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272