Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Thinking Security Stopping Hackers

Thinking Security Stopping Hackers

Pad računara: kad avionski sistemi otkažu

Pad računara: kad avionski sistemi otkažu

KAKO DA kreirate rezervne kopije u realnom vremenu

Pregleda (30 dana / ukupno): 9 / 1401

Skoro svi programi za sinhronizaciju rade prema unapred definisanom vremenskom rasporedu. U specifikovano vreme program će da uporedi izvorni i ciljni direktorijum tragajući za izmenama koje treba da se naprave. Ovo se obično obavlja jednom dnevno ili jednom nedeljno, ali šta ako vama treba nešto što češće obavlja sinhronizaciju?

Program po imenu MoveIt2 može da se podesi da skenira direktorijum svakih pet sekundi u potrazi za izmenama i ako pronađe nove fajlove oni mogu da se pomere, kopiraju ili izbrišu iz direktorijuma. Vi možete da definišete filtere tako da u sinhronizaciju budu uključeni samo specifikovane vrste fajlova, što je dobro ako želite da kreirate rezervne kopije samo dokumenata ili samo slika.

Ovaj program poseduje mnogo naprednih opcija vezanih za kopiranje i pomeranje fajlova: u direktorijum na aktuelnom računaru, u direktorijum na mrežnom računaru, na FTP lokaciju, ili može da se pošalje na e-mail adresu. E-mail opcija može da bude veoma korisna. Na primer, vi možete da skenirate direktorijum a onda pošaljete sve Doc dokumente na Google Docs kako bi vam bili dostupni i onlajn.

Postoji samo jedna začkoljica. MoveIt2 Lite je potpuno besplatan, ali vam omogućuje da kreirate samo jedno pravilo za kreiranje rezervnih kopija. Ako se sve što želite da sinhronizujete nalazi u jednom direktorijumu, onda je sve u redu, ali ako želite da kreirate nekoliko pravila za kreiranje rezervnih kopija, moraćete da nadgradite program. Kompletna verzija programa košta 30 dolara, što će možda vredeti za neke među vama.

Adresa: MoveIt2 Homepage

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272