Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

QuarkXpress 4 za 14 dana

QuarkXpress 4 za 14 dana

Popust cena: 710 rsd

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Popust cena: 360 rsd

KAKO DA napravite sopstvene korice poznatih časopisa

Postoji program po imenu U.R.Celeb, koji omogućuje korisnicima da kreiraju personalizovane korice popularnih časopisa. Ali mi ovde nećemo govoriti o ovom web sajtu, već o jednom drugom, koji obavlja istu funkciju.

Magmypic nudi uslugu koja bi se najbolje mogla nazvati "časopisizacija" (mislim da sam upravo izmislio novu reč) vaših slika. Sajt je jednostavan i lak za rukovanje. Aploudujte sliku = korice časopisa. U stvari, celokupan proces nije baš toliko jednostavan, ali je i dalje veoma lak.

Prvo što treba da uradite jeste da aploudujete fotografiju u bilo kom standardnom formatu fotografija. Sledeći korak je da izaberete časopis koji želite da upotrebite. Tu su časopisi kao što su Time, National Geographic, People, Vogue, i tako dalje. Nakon što ste izabrali časopis, vreme je da izaberete veličinu korica časopisa.

U zadnjem koraku, vi možete da daunlodujete vašu kreaciju na vaš računar. Pored toga, možete da je postavite na najpoznatije društvene web sajtove kao što su Myspace, Facebook, iGoogle, WordPress, i tako dalje. Na slici dole, možete da vidite kako izgledaju jedne gotove korice.

Međutim, postoje određeni nedostaci. Prvo, slika koju izaberete za korice može čudno da se transformiše. Originalna slika koja je poslata je prikazivala ceo motocikl, a ne samo deo koji vidite.

Drugo, ne možete da promenite tekst na koricama.

Treće, korice imaju Magmypic vodeni žig na sebi.

Međutim, ništa od ovoga ne predstavlja neke velike mane. Na primer, vodeni žig web sajta možete da uklonite u bilo kom programu za obradu slika koji ima elementarne funkcije brisanja i retuširanja.
Meni lično se više sviđa ovaj servis od U.R.Celeb-a, zato što se sve radi preko web sajta, tako da ne treba ništa da instalirate.

Šta vi mislite o ovom servisu? Hoćete ga isprobati? Da li znate neke druge web sajtove koji nude slične usluge?

Recite nam u komentarima!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272