Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 960 rsd

KAKO DA naučite onlajn da svirate gitaru

Da li ste ikada pomislili da vaš učitelj gitare baš i nije neki učitelj kada za dva meseca nije uspeo da vas nauči da svirate "Smoke one the water " od Deep Purple? Pa, ako ste spremni da platite 10 dolara za lekciju koju će vam održati Rush-ov Alex Lifeson, iVideosongs može da vam pomogne.

iVideosongs nudi selekciju video lekcija za akustičnu ili električnu gitaru, bendžo, bubnjeve i klavir. Većina lekcija je predstavljena od strane iVideosongs instruktora, koji dobro odrađuju posao razbijajući lekcije na manje celine.

Takođe ima lekcija koje izvode profesionalni muzičari koji su ili napisali ili izvodili pesme kojima vas podučavaju. Pored Alex Lifeson-a, tu su lekcije od bubnjara Russ Kunkell-a, lekcije Allman Brother's-ovog pijaniste Chuck Leavell-a, John Oates-a od Hall & Oates i lekcije Graham Nash-a od Crosby, Stills, and Nash, kao i mnogi drugi.

Vi možete ili da naučite da svirate specifične pesme tako što ćete platiti da biste mogli da daunlodujete lekciju koja će vas to naučiti , ili možete da naučite specifičnu muzičku tehniku. Većina video lekcija o tehnikama je dostupna za besplatno preuzimanje. Plaćene lekcije od iVideosongs-ovih instruktora se kreću oko 5 dolara, dok se lekcije profesionalnih instruktora kreću oko 10 dolara.

Adresa: iVideosongs

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272