Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

InDesign CS2 praktične vežbe

InDesign CS2 praktične vežbe

Popust cena: 1150 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

Kako da odjednom konvertujete više PDF fajlova u RTF

PDF je jedan od najboljih i najbezbednijih načina distribuiranja dokumenata koji će se uvek prikazati i štampati sa formatiranjem koje ste izabrali, a drugi korisnici neće moći jednostavno da ga modifikuju.  

Zbog svojih prednosti i mogućnosti zaštite dokumenata lozinkom, PDF je najpopularniji format fajla koji se koristi kada se poverljivi dokumenti šalju emailom, postavljaju na web sajtove za razmenu fajlova i druge medije za razmenu fajlova. Međutim, ponekad ćemo se naći u situaciji da je potrebno da konvertujemo PDF u neki drugi format, kao što su TXT, DOCX ili RTF da bismo mogli da ga editujemo.  Ako tražite konvertor koji konvertuje PDF u RTF, najbolje rešenje je PDF Shaper. Ne samo da možete da konvertujete ceo PDF fajl, već takođe možete da konvertujete više PDF fajlova odjednom. 

Aplikacija ima jako puno funkcija kao što je podrška za fajlove koji su zaštićeni lozinkom, formatiranje kartice, podrška za Unicode tekst i tako dalje. Interfejs sadrži tri glavne kartice. Kartica Single File omogućava vam da konvertujete samo jedan fajl. Možete da konvertujete ceo dokument ili samo selektovane stranice.  

Upotreba aplikacije je veoma jednostavna. Sve što treba da uradite je da izaberete izvorni fajl, odredite lokaciju za ciljni fajl, unesete željene stranice u polje Pages i kliknete na Convert. Ako želite da konvertujete ceo dokument, polje Pages ostavite prazno.  

Pored konvertovanja jednog fajla, PDF Shaper takođe može da konvertuje grupu fajlova što će vam uštedeti puno vremena. Da biste konvertovali više fajlova odjednom upotrebite karticu Multiple files. Prevucite fajlove koje želite da konvertujete u prozor Source PDF, izaberite destinaciju za fajlove i kliknite na Convert.  

Na kartici Options nalaze se parametri koje možete da upotrebite u zavisnosti od toga šta želite. Možete da izaberete opcije Format with tabs i Open after conversion. Ako želite da ignorišete neke elemente dokumenta u toku konvertovanja, kao što su slike, tekst, tabele, možete da ih selektujete u listi.  

PDF Shaper


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272