Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

KAKO DA onlajn kreirate Flash prezentacije

 

Spresent  je moćna alatka za kreiranje Flash prezentacija. Publikujte prezentacije na desktop ili na Web. Nema potrebe za PowerPoint-om ili za Flash-om. Sve standardne funkcije bilo koje aplikacije za kreiranje prezentacije su zastupljene: slajdovi, bulitovane liste, tabele, grafikoni, i tako dalje, kao i neke unikatne funkcije. Pomoću ovog programa publikovanje Flash prezentacija na Web je veoma jednostavno: kreirajte HTML stranice, ugradite prezentaciju u web sajt, blog, wiki ili forum. Finalna prezentacija u bilo kom trenutku može da se eksportuje u Flash fajl (SWF).

Pomoću Spresent-a, vi možete da dizajnirate vaše sopstvene razmeštaje stranica ili možete da upotrebite bilo koji od standardnih šablona. Ova aplikacija dolazi sa velikim brojem predizajniranih šablona, fotografija, klip artova i animiranih sličica koje možete da modifikujete za potrebe vaših prezentacija. Vi takođe možete da birate različite pozadine za svaku stranicu ili možete da primenite uniformni izgled kroz čitavu prezentaciju.

Pregled funkcija

  • Kreirajte onlajn prezentacije koje mogu da se mere sa kvalitetom PowerPoint prezentacija (Flash zasnovane prezentacije).
  • Dodajte audio fajlove, crteže, oblike, grafikone, klip artove, animacije, tabele i još mnogo toga.
  • Delite prezentacije preko URL-ova ili ih ugradite u vaš web sajt, blog, wiki i tako dalje.
  • Kompatibilan je sa popularnim pretraživačima (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari).

Servisi su besplatni kada se učlanite. Plaćeno članstvo omogućuje korporativno brendiranje prezentacija, pristup specifičnim statističkim funkcijama i neograničeni prostor za skladištenje prezentacija.

Adresa: Spresent

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272