Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Arhitektura i organizacija računara

Arhitektura i organizacija računara

Windows Vista Ispit 70-620

Windows Vista Ispit 70-620

KAKO DA postavite Close dugme na levu stranu XP-a i Viste

Windows korisnici su nesumnjivo navikli da imaju dugmad za minimiziranje, maksimiziranje i zatvaranje u gornjem desnom uglu svakog prozora. Sa druge strane, Mac korisnici imaju istu tu dugmad u gornjem levom uglu svakog prozora. Prebacivanje sa jednog operativnog sistema na drugi može da bude puno teškoća ako stalno treba da se navikavate na dva različita razmeštaja.

Ali srećom ima programera koje ne mrzi da se na zadovoljstvo nas običnihkorisnika pozabave ovakvim teškoćama. Jedan takav programer se pozabavio gore pomenutim problemom i uspeo je da pronađe način da se Mac korisnici osećaju malo više kod kuće dok rade u Windowsu. Program se zove LeftSider, i besplatan je, mali i ne zahteva instalaciju. Možete da preuzmete XP/Vista 32-bita ili Vista 64-bita verzije sa navedenih linkova. Zatim samo ekstrahujte fajlove i pokrenite izvršni fajl koji se nalazi među njima.

Odmah nakon što ste ga pokrenuli trebalo bi da vidite da su ikone/naslovi promenili pozicije sa dugmadima. Ovaj program kreira ikonu u System Tray-u preko koje možete da uključite, isključite levo poravnanje minimize, maximize i close dugmadi. A ako želite da se ova aplikacija pokrene sa Windows-om samo je postavite  u Startup direktorijum koji se nalazi u Start meniju.

Adresa: LeftSider

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272