Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Android aplikacije Programiranje korak-po-korak

Android aplikacije Programiranje korak-po-korak

Android Design Patterns and Best Practice

Android Design Patterns and Best Practice

Kako da postavite digitalni potpis na dokument na Android uređaju

Ako ste često u situaciji da treba da potpišete važne dokumente dok ste u pokretu i da ih pošaljete bez gubljenja previše vremena, postoje odlični fax servisi koji vam mogu pomoći.  

Hellofax je veoma popularan fax servis koji je dostupan i za web i za mobilnu platformu. Kompanija je sada izdala i HelloSign za Android uređaje koji pomaže korisnicima da dodaju digitalne potpise i još neke elemente postojećim dokumentima, direktno sa telefona.  Dodavanje potpisa i drugih elemenata je veoma jednostavno, jer aplikacija ima veoma razumljiv korisnički interfejs. Moguće je dokumentima dodati četiri elementa – Signature, Text, Check Mar i Current Date – koje možete da pronađete na dnu prozora aplikacije.  

Sve što treba da uradite je da kliknete na dugme Signature i kliknete na mesto u dokumentu gde želite da postavite potpis. Potpis i ostali elementi koji su dodati u dokument mogu da se pomeraju i promenite im veličinu u zavisnosti od razmeštaja dokumenta.  

Kada završite dodavanje potpisa, kliknite na dugme Done u gornjem desnom uglu prozora što će odmah importovati dokument u vaš email program da biste mogli da pošaljete dokument.  

HelloSign za Android


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272