Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

KAKO DA pozajmite drajv sa drugog Mac-a

Recimo da želite da instalirate program na stari Mac koji koriste vaša deca, ali je program na DVD-u a dati Mac ima samo CD drajv. Ili recimo da morate da instalirate program sa CD-a ali se optički drajv računara pokvario. Možda ćete uspeti da zaobiđete ove prepreke ako imate drugi Mac računar u kući.

FireWire Target Disk režim vam omogućava da butujete jedan Mac u Target Disk režimu (tako što ćete pritisnuti taster T dok ga pokrećete), a zatim ga povežite sa drugim pomoću FireWire kabla. Mac koji je butovan u Target Disk režimu će se pojaviti kao FireWire hard drajv na drugom Mac-u. Ovo je odličan način da prenesete puno podataka između dva Mac računara, zato što su FireWire konekcije veoma brze. (ne mogu svi Mac-ovi da budu stavljeni u Target Disk režim; vidite listu.) Ali sa najnovijim Mac-ovima postoji i jedan dodatak: Ne samo da možete da pristupite hard drajvu ciljnog Mac-a već i njegovom optičkom drajvu.

Potreban vam je dodatni program kao što je Roxio-ov Toast 8 koji košta 100 dolara da biste upotrebili dati drajv za rezanje. Ja takođe nisam bio u mogućnosti da upotrebim drajv za gledanje DVD filma. Ali možete da instalirate program koji vam je hitno potreban ii da prebacite neke fajlove sa diska sa rezervnom kopijom.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272