Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

TCP/IP naučite za 21 dan

TCP/IP naučite za 21 dan

Popust cena: 1930 rsd

IPv6 mreža

IPv6 mreža

Popust cena: 1760 rsd

Kako da pretvorite dokumente u digitalni format bez skenera

 

Qipit je novi onlajn servis za mobilne telefone koji vam omogućuje da upotrebite fotoaparat vašeg mobilnog telefona ili digitalni fotoaparat za kreiranje digitalnih kopija vaših pisanih dokumenata i njihovo slanje putem elektronske pošte ili faksa. Pomoću Qipit-a vi možete da kopirate beleške sa predavanja ili skice na tabli; pošaljete faksom dokumente i ugovore; skenirate i kopirate recepte, izveštaje, pisma, i crteže prijateljima; kopirate postere, članke iz časopisa, ili obaveštenja i  oglase na oglasnim tablama; čak šta, možete da napravite digitalne kopije vaših poreskih obrazaca.

Vi u suštini možete da koristite Qipit kao prenosivi skener, ili mobilni aparat za fotokopiranje i šaljete digitalne kopije direktno sa vašeg mobilnog telefona kao multimedijalne poruke (MMS) na e-mail adrese ili brojeve faksova.

Ono što je najlepše je što Qipit ne traži od vas da instalirate bilo kakav softver na vaš mobilni telefon. U suštini, Qipit pretvara digitalni fotoaparat vašeg mobilnog telefona u prenosivi skener, mobilni aparat za fotokopiranje ili mobilnu faks mašinu tako da možete da skenirate, kopirate, šaljete e-mail-om i faksujete dokumente u letu.

Qipit vam omogućuje da napravite kvalitetne digitalne kopije koje mogu da budu crno bele ili u boji i da ih skladištite onlajn.

Proces kreiranja digitalnih kopija je veoma jednostavan. Sve što treba da uradite je da fotografišete dokument pomoću digitalnog fotoaparata na vašem mobilnom telefonu i pošaljete ga na Qipit kao multimedijalnu poruku (MMS) sa vašeg mobilnog telefona, u obliku e-mail poruke, ili preko vašeg Qipit naloga.

Vrlo brzo Qipit će pretvoriti vašu fotografiju u čistu digitalnu kopiju, u PDF ili JPEG formatu, koju možete da skladištite i pošaljete na nečiji e-mail ili broj faksa u obliku multimedijalne poruke (MMS). Takođe možete da pošaljete digitalne kopije i preko e-mail-a vašeg mobilnog telefona ili Qipit naloga direktno na vaš PC računar.

Adresa: https://www.qipit.com/pub/register

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272