Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Implementing Cisco Networking Solutions

Implementing Cisco Networking Solutions

CCNP BSCI (CD)

CCNP BSCI (CD)

Kako da pretvorite dokumente u digitalni format bez skenera

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 3013

 

Qipit je novi onlajn servis za mobilne telefone koji vam omogućuje da upotrebite fotoaparat vašeg mobilnog telefona ili digitalni fotoaparat za kreiranje digitalnih kopija vaših pisanih dokumenata i njihovo slanje putem elektronske pošte ili faksa. Pomoću Qipit-a vi možete da kopirate beleške sa predavanja ili skice na tabli; pošaljete faksom dokumente i ugovore; skenirate i kopirate recepte, izveštaje, pisma, i crteže prijateljima; kopirate postere, članke iz časopisa, ili obaveštenja i  oglase na oglasnim tablama; čak šta, možete da napravite digitalne kopije vaših poreskih obrazaca.

Vi u suštini možete da koristite Qipit kao prenosivi skener, ili mobilni aparat za fotokopiranje i šaljete digitalne kopije direktno sa vašeg mobilnog telefona kao multimedijalne poruke (MMS) na e-mail adrese ili brojeve faksova.

Ono što je najlepše je što Qipit ne traži od vas da instalirate bilo kakav softver na vaš mobilni telefon. U suštini, Qipit pretvara digitalni fotoaparat vašeg mobilnog telefona u prenosivi skener, mobilni aparat za fotokopiranje ili mobilnu faks mašinu tako da možete da skenirate, kopirate, šaljete e-mail-om i faksujete dokumente u letu.

Qipit vam omogućuje da napravite kvalitetne digitalne kopije koje mogu da budu crno bele ili u boji i da ih skladištite onlajn.

Proces kreiranja digitalnih kopija je veoma jednostavan. Sve što treba da uradite je da fotografišete dokument pomoću digitalnog fotoaparata na vašem mobilnom telefonu i pošaljete ga na Qipit kao multimedijalnu poruku (MMS) sa vašeg mobilnog telefona, u obliku e-mail poruke, ili preko vašeg Qipit naloga.

Vrlo brzo Qipit će pretvoriti vašu fotografiju u čistu digitalnu kopiju, u PDF ili JPEG formatu, koju možete da skladištite i pošaljete na nečiji e-mail ili broj faksa u obliku multimedijalne poruke (MMS). Takođe možete da pošaljete digitalne kopije i preko e-mail-a vašeg mobilnog telefona ili Qipit naloga direktno na vaš PC računar.

Adresa: https://www.qipit.com/pub/register

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272