Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Google trikovi

Google trikovi

Popust cena: 1320 rsd

Kako da pronađete email poruku pomoću Gmail pretrage

Želite li da pronađete email poruku koju ste dobili pre nekog vremena, ali vam je Inbox pretrpan?  

Ponekad je veoma teško pronaći željenu email poruku ako imate puno primljenih i poslatih poruka. U tome vam puno mogu pomoći novi operatori Gmail pretrage. Ako ste već pretraživali Gmail nalog onda znate da postoje mnogi korisni načini da potražite određenu email poruku ili više poruka. 

 

Google nam je olakšao ovu pretragu tako što je dodao nove operatore za pretragu. Pomoću njih možete da pretražujete emailove po veličini ili vremenu kada je email primljen. Ovde ćemo vam predstaviti najkorisnije operatore, a celu tabelu operatora možete da pronađete na ovom linku.  

  • size:(veličina u bajtima) - za pretragu poruka koje su veće od specifikovane veličine u bajtima. Na primer: size:100000 za poruku veću od 100KB.
  • larger: ili smaller:  - sličan kao i prethodni ali omogućava da dodate skraćenice K, M, G za (kilobajt, megabajt, gigabajt). Na primer: larger:10M za poruke koje su veličine najmanje 10MB.
  • after: , before: , older: , newer: (datum) – za pretragu poruka koje su poslate u određenom vremenskom periodu. Na primer: after:2013/01/01 za pretragu poruka koje su pristigle posle 01.01.2013.
  • older_than: , newer_than: - za pretragu poruka koje su poslate pre ili nakon određenog relativnog datuma. Upotrebite skraćenice d (dan), m (mesec), i y (godina). Na primer: newer_than:7d za pretragu poruka koje su pristigle u toku poslednjih sedam dana.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272