Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PowerPoint 2007 na dlanu

PowerPoint 2007 na dlanu

Popust cena: 1230 rsd

Office 2003 – za 24 časa

Office 2003 – za 24 časa

Popust cena: 800 rsd

KAKO DA rešite problem sa lozinkom u Outlook-u 2007

Ako imate stalan problem sa Outlook-om 2007 koji stalno traži lozinku iako ste potvrdili opciju "Remember my password", onda imate sreće jer je jedan korisnik na Internetu našao rešenje za ovaj problem.

Napomena: Ovaj trik bi teoretski trebao da pomogne i kod Windows Mail-a, ali to još nismo proverili.

Pre nego što uradite bilo šta drugo, zatvorite Outlook. Odmah da istaknemo da ćemo ovde modifikovati sistemske fajlove, zato budite oprezni ili uopšte nemojte da pokušavate da izvedete modifikacije u ovom članku.

Otvorite Windows Explorer i pejstujte sledeći tekst u njegovu liniju adrese, što će vas prebaciti u direktorijum koji sadrži još jedan direktorijum sa izuzetno dugačkim imenom.

%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Protect

Sve što treba da uradite je da preimenujete dati direktorijum u nešto drugo (Ja predlažem da mu samo dodate -old na kraj imena kako biste mogli da vratite ime na staro podešavanje ako nešto krene naopako).

Sada ponovo otvorite Outlook, i onda ukucajte vašu lozinku (nadamo se poslednji put) i obavezno potvrdite opciju za pamćenje lozinke. Sada bi trebalo da vidite da je originalni direktorijum ponovo kreiran.

Od ovog momenta Outlook bi trebao da pamti vašu lozinku, ali vi možete da ga zatvorite i ponovo ga otvorite kako biste se uverili. Ako naletite na neke nepredviđene probleme, vi možete da uklonite novi direktorijum i preimenujete -old direktorijum nazad na njegovo originalno ime kako biste sve vratili u prethodno stanje.

Napomena: Čuo sam od nekih korisnika na Internetu da ova procedura ne rešava uvek problem, što znači da postoji šansa da čitav postupak ne da pozitivan rezultat.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• ro ri
radi tcom adresa ali gmail ne

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272