Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Kako da startujete Twitter na Windowsu 8

Twitter for Windows 8 je nova aplikacija koja olakšava deljenje i otkrivanje sadržaja na Windows 8 uređajima.  

Pored poznatih funkcija Twitter, uključujući i Home, Connect, Discover i Me kartice, ova aplikacija predstavlja novu funkciju koja iskorišćava prednosti jedinstvenih funkcija Windowsa 8.Lepljenje prikaza:   

Upotrebite još jednu aplikaciju zajedno sa Twitterom. Prilepite Twitter na levu ili desnu stranu ekrana a zatim počnite da koristite drugu aplikaciju. Moći ćete da pratite razgovore koji se dešavaju na Twitteru dok gledate video ili čitate vesti. Sa ovim lepljenjem prikaza možete da podesite veličinu aplikacije na jednu trećinu, dve trećine ili ceo ekran.  

Fotografije:   

Sa novim prikazom fotografija ne samo da možete da prikažete veću verziju ličnih fotografija, već možete da ih poređate horizontalno da biste prikazali više fotografija na kartici Discover ili korisničkom profilu. Kliknite na fotografiju da biste je videli preko celog ekrana, i velike fotografije će biti prikazane centrirane na ekranu.   

Deljenje:   

Tweetujte iz bilo koje aplikacije u bilo koje vreme. Jednostavno prevucite sa desne strane ekrana Windowsa 8 a zatim izaberite opciju Share charm da biste podelili sadržaj iz bilo koje aplikacije, kao što su fotografije, novi članci i drugo, na Twitteru.  

Pretraga:   

Kada ste inspirisani, pretražujte. Slično deljenju, pretraga olakšava da pronađete nalog ili vidite Tweetove koristeći određenu oznaku. Prevucite sa desne strane ekrana Windowsa 8 iz bilo koje aplikacije i selektujte opciju Search charm.  

Live Tiles i obaveštenja:   

Nemojte ništa propuštati. Pratite šta se dešava na Twitteru koristeći Twitter Live Tiles and notifications. Obaveštenja će se prikazivati bez obzira koja je aplikacija pokrenuta.  

Twitter for Windows 8 aplikacija je dostupna u Windows Store na 22 jezika.  

Twitter for Windows 8


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272