Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PowerPoint 2007 na dlanu

PowerPoint 2007 na dlanu

Popust cena: 1230 rsd

Office 2003 – za 24 časa

Office 2003 – za 24 časa

Popust cena: 800 rsd

KAKO DA ubacite fusnotu u Word 2007

Fusnote su ponekad neophodne za obezbeđivanje dodatnih informacija u vašem dokumentu. čitaoc može da klikne na referencu ka fusnoti u tekstu da bi bio prebačen na dno stranice i dobio dodatne inforamacije.

Word automatski prati numeraciju i lokaciju fusnota, što omogućuje lako kreiranje dugačkih dokumentata, kao što su teze, diplomski radovi i slično. Da biste kreirali fusnote u Word-u 2007:

1. Kliknite na mesto u dokumentu u koje želite da ubacite referentnu oznaku za skok na fusnotu.

2. Na Ribbon-u, kliknite na References karticu.

3. U Footnotes sekciji, kliknite na Insert Footnote. Word će ubaciti referentnu oznaku na mesto koje ste izabrali a onda će vas prebaciti na dno stranice.

4. Ukucajte tekst fusnote.

5. Kada ste završili, kliknite desnim tasterom miša na fusnotu i izaberite Go to Footnote da biste se vratili nazad na mesto ubacivanje referentne oznake u glavnom telu teksta kako biste mogli da nastavite da radite na dokumentu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• Jelena Joković
Evo šta je moj problem. Pišem master rad u Wordu 2010 i ubacila npr. 100 fusnota. Međutim, u međuvremenu sam morala da ubacim u toku teksta minimum jednu fusnotu, recimo između 50. i 51. fusnote. Tada se dešava da numeracija glasi 50, 51. i 51. fusnota. E, moje pitanje glasi, kako da se ta druga 51. fusnota automatski promeni u 52. fusnotu, pa samim tim i svaka naredna da se promeni za po jedan sledeći broj? Hvala unapred! Pozdrav!

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272