Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Popust cena: 1640 rsd

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

Popust cena: 1710 rsd

KAKO DA uklonite privremene fajlove sa Windows Mobile Pocket PC-ja

Ja opsesivno uklanjam privremene fajlove svaki dan sa svojih uređaja, tako da sam bio oduševljen kada sam pronašao link ka softveru koji se zove Clear Temp na Tip and Trick blogu koij je nekada bio poznat pod imenom My Digital Life (Da li iko zna zašto je ovaj blog promenio ime?).

U svakom slučaju, Clear Temp radi na Pocket PC-jima koji koriste najmanje Windows Mobile 2003. Ovaj program može da se uporedi sa Crap Cleaner-om i Disk Cleaner-om za desktop PC-je koji uklanja privremene fajlove i privatne podatke kao što je istorija fajlova.

Clear Temp radi isto to za Windows Mobile Pocket PC-je. Privremeni podaci i fajlovi koje želite da izbrišete mogu da se konfigurišu u interfejsu glavnog programa, a u njih spadaju kolačići, privremeni fajlovi i keš na različitim lokacijama, podaci o nedavno otvaranim programima i mnogo drugih stvari.

Pored svega navedenog vi možete da definišete sopstvene direktorijume koje želite da očistite a možete i da konfigurišete program da obavlja čišćenje prilikom startovanja sistema. Treba da napravite softversko resetovanje nakon svakog čišćenja kako bi promene stupile na snagu.

Da biste koristili ovaj program prebacite cab fajl na vaš mobilni uređaj i pokrenite ga iz file explorera kako biste započeli instalaciju.

Adresa: Clear Temp

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272