Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Popust cena: 2100 rsd

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

Popust cena: 2200 rsd

KAKO DA uživo pratite vremensku prognozu

Weather Watcher Live obezbeđuje ažurirane informacije o vremenu tokom celog dana.Intervali ažuriranja mogu da se kreću u rasponu od trenutnog ažuriranja pa preko pet minuta pa sve do pet sati. Interval ne zavisi samo od vaših podešavanja već i od frekvencije ažuriranje Weatherbug-a ili lokalnih meteoroloških stanica.

Glavni prozor Weather Watcher Live-a prikazuje vremensku prognozu svakog sata, altuelnu temperaturu i gomilu drugih informacija, kao što su niske i visoke temperature tokom dana, ili nivo vlažnosti vazduha.

Jedinice merenja mogu da se promene u sistem koji se koristi u određenoj zemlji, na primer Farenhajti mogu da se promene u Celzijuse. U opcije morate da unesete barem jedan grad ili poštanski broj da bi aplikacija mogla da se koristi.

Glavni prozor može da se minimizuje i većina informacija može da se prikaže tako što ćete postaviti miša na ikonu Weather Watcher Live-a u sytem tray-u.

Weather Watcher Live je trenutno dostupan kao veoma rana beta. On je stabilno radio na našem sistemu ali na zvaničnom forumu našli smo nekoliko postova koji izveštavaju o problemima na koje su ljudi nailazili.

Adresa: Weather Watcher Live

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272