Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Office 2003 – za 24 časa

Office 2003 – za 24 časa

Popust cena: 800 rsd

PowerPoint 2007 na dlanu

PowerPoint 2007 na dlanu

Popust cena: 1230 rsd

KAKO DA više osoba dobije e-mail odgovor u Outlook-u 2007

Da li ste ikada poželeli da možete da podesite e-mail klijenta da se odgovor na vaš e-mail pošalje na više od jedne e-mail adrese? Možda želite da neko automatski odgovori na vašu kućnu ili ličnu adresu, ili možda želite da vaš pretpostavljeni takođe dobije odgovor umesto da morate da mu prosleđujete poruku.

Outlook vam omogućuje da podesite standardnu reply-to adresu na neku koja nije vaša standardna e-mail adresa, ali vi takođe možete da upotrebite više e-mail adresa u ovom polju, što će omogućiti e-mail klijentu primaoca da odgovori na listu e-mail adresa a ne samo na vašu. Evo procedure za podešavanje.

  • Otvorite Outlook i sastavite novu e-mail poruku. 
  • Izaberite Options karticu na Ribbon-u i izaberite "Direct Replies To".
  • Otvoriće se Message Options okvir za dijalog, u kojem možete da potvrdite polje za potvrđivanje "Have replies sent to", a onda možete da unesete u polje vaše e-mail adrese na koje će biti poslat odgovor (ili izaberite Select Names da biste izabrali među kontaktima).
  • Između e-mail adresa unesite zareze, i postarajte se da i vaša e-mail adresa bude u listi, jer u suprotnom vi nećete dobiti odgovor.

Imajte na umu da odgovori ne mogu da se pošalju na Exchange distribucionu listu, što je verovatno i dobro.

Kada primaoc primi vašu poruku i klikne na Reply, on će automatski odgovoriti na sve e-mail adrese u listi. Takođe treba napomenuti da će oni videti e-mail adrese na koje odgovaraju i da će moći da ih promene ako žele.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272