Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows 8 razvoj aplikacija

Windows 8 razvoj aplikacija

Popust cena: 1200 rsd

Korisni alati za podešavanje Windowsa 8

Ako ste navikli na starije verzije Windowsa, videćete da Windows 8 nije moguće lako konfigurisati.  

Windowsu 8 nedostaju neke važne funkcije, ali to je ipak samo Windows, pa je moguće pronaći načine za njegovo konfigurisanje. Postoje odlični alati koje možete upotrebiti i koji omogućavaju podešavanje opcija koje je Microsoft sakrio od nas.  Evo nekih odličnih alata koje možete upotrebiti za podešavanje Windowa  

OblyTile  

OblyTile vam omogućava da kreirate sopstvene pločice za desktop aplikacije, web sajtove, direktorijume i drugo. Možete da preuzmete već spremljene pločice ili da kreirate sopstvene.  

ModernMix  

ModernMix vam omogućava da pokrenete Modern apps u prozoru na desktopu i imate više Modern aplikacija na desktopu istovremeno. Ova aplikacija je besplatna 30 dana a nakon toga je potrebno da platite $5.  

Decor8  

Stardock-ov Decor8 vam omogućava da podesite sliku pozadine i kolornu šemu početnog ekrana. Ova aplikacija je besplatna 30 dana a nakon toga je potrebno da platite $5.  

Start Menu  

Windows 8 je zamenio meni Start sa novim početnim ekranom. Ako biste radije da koristite klasični početni meni, postoje odlični alati za to Stardock-ov odličan (ali nije besplatan) Start8 i besplatan Classic Shell. IObit takođe nudi odličan, i besplatan Start menu for Windows 8.  

Aero8Tuner  

Windows 8 po standardnom podešavanju automatski selektuje boje za okvire prozora, ali možete i vi da podesite boje okvira. Aero8Tuner vam omogućava da izaberete boju okvira prozora. Takođe možete da upotrebite providan okvir kao Aero Glass.  

Win+X Menu Editor  

Windows 8 ima specijalni “power-user meni” koji će se prikazati kada pritisnete tastere Win + X ili kliknete desnim tasterom miša u donji levi ugao ekrana. Međutim, ako želite da dodate sopstvene prečice ili da modifikujete postojeće, upotrebite aplikaciju Win+X Menu Editor.  

Alt Tab Tuner VIII  

Okvir za dijalog Alt+Tab je ekstremno podesiv. Pored podešavanja umanjenih prikaza, ikonica i veličina margine, možete da upotrebite klasični Alt+Tab okvir za dijalog. Ali ako ne želite da otvarate Windows registar, upotrebite alat Alt Tab Tuner VIII.  

Start Screen Animations Tweaker  

Start Screen Animations Tweaker vam omogućava da podesite animacije početnog ekrana bez potrebe da otvarate Windows Registy.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272
 
     
z