Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows 8 kao od šale

Windows 8 kao od šale

Windows 8 Hacks

Windows 8 Hacks

Korisni saveti za Windows 8 sistem 6. deo

Stigao je novi operativni sistem Windows 8. Ako ste ga i vi nabavili pročitajte ovaj članak jer ćemo vam otkriti koristan savet.

Privatnost

Po standardnom podešavanju aplikacije Windowsa 8 koriste vaše ime, lokaciju i sliku naloga. Ako vam se to ne dopada možete jednostavno da promenite. Pritisnite tastere Win +I, kliknite na opciju More PC Settings, izaberite opciju Privacy i kliknite na odgovarajuću dugmad da biste isključili detalje koje ne želite da delite.  Administrativne alatke

Iskusni korisnici Windowsa verovatno nisu presrećni što su njihove omiljene alatke sakrivene negde unutar Windowsa 8. Ali ne brinite, postoji način da vratite neke od njih. Otvorite liniju Charm tako što ćete na desnoj strani ekrana kliknuti na Settings a zatim na Tiles. Promenite opciju Show administrative tools na Yes i kliknite na prazan deo početnog ekrana.  

Toliko je jednostavno. Skrolujte u desno i pronaći ćete puno novih pločica za različite ključne aplete - Performance Monitor, Event Viewer, Task Scheduler, Resource Monitor i još puno drugih.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272