Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Office 2003 – za 24 časa

Office 2003 – za 24 časa

Popust cena: 620 rsd

PowerPoint 2007 na dlanu

PowerPoint 2007 na dlanu

Popust cena: 960 rsd

Magični Office 2007 sistem

U slučaju da niste upoznati sa čitavom listom karakteristika Office 2007 paketa, treba da znate da ovaj produktivni paket iz Microsofta nije daleko od magičnog. Pa, barem Visio nije. Microsoft je odobrio integraciju Office Vision-a 2007 u Magic Quadrant for Business Process Analysis (BPA) Tools. U ovom smislu, Microsoft je priznat kao jedan od najboljih provajdera programa za upravljanje poslovnim procesima (business process management (BPM)). Office Visio 2007 je u stvari BPM proizvod dizajniran da omogući kreiranje radnog toka vizualizaciji i transmisije složenih podataka.

Office Visio 2007 će raditi sa komunikacionim i istraživačkim informacijama, procesima i servisima u korporativnom okruženju. “Alatke za analizu poslovnih procesa nastavljaju da budu sve važnije pošto direktori preduzeća, arhitekte i analitičari procesa traže bolje razumevanje radnog toka i automatizovanje svojih poslovnih procesa i saopštavanja svojih potreba IT profesionalcima” izjavio je Michael J. Blechar, Gartner analitičar.

Microsoft nudi dve verzije Office Visio 2007: Standard i Professional izdanje. Oba nude lak način za transformisanje mešavine tekstualnih podataka u crteže i dijagrame, proces prevoda koji isporučuje efikasnost u kontroli, radnom toku i upravljanju. Pomoću Visio 2007, Microsoft nudi korisnicima alatku za kreiranje grafičkih reprezentacija složenih grupa informacija koje bi inače bile teške za organizovanje i pretraživanje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272