Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Thinking Security Stopping Hackers

Thinking Security Stopping Hackers

Learn Penetration Testing

Learn Penetration Testing

NanoScan - Najbrži onlajn skener virusa

 

NanoScan je novi i veoma brzi onlajn skener virusa koji je razvio Panda Software. Potrebno je samo 1-2 minuta da NanoScan završi skeniranje čitavog vašeg PC-ja. NanoScan je besplatno onlajn rešenje koje detektuje različite vrste malware-ova koje se možda nalaze na vašem računaru. Ovaj antivirusni program može da detektuje više od milion poznatih malware-ova, ali pošto skenira čitav računarza samo nekoliko minuta, on ne detektuje sve instalirane malware-ove, pogotovo ne one koji su od manje važnosti (adware-ove, kolačiće i tako dalje).

Međutim, ako pronađe neki virus ili bilo koju drugu vrstu nepoželjnog smeća, vi možete da klikćete kroz izveštaj skeniranja i pristupite TotalScan-u. TotalScan će pronaći te pretnje i ukloniti ih. Nakon što je skeniranje gotovo, TotalScan će prikazati listu pretnji pronađenih na računaru. Radi lakšeg razumevanja, malware je podeljen na tri nivoa. Većina pretnji najnižeg nivoa su kolačići, koji sa moje tačke gledišta uopšte nisu pretnja.

Osnove karakteristike NanoScan-a su:

  • Detektuje više od 2.7 miliona virusa, spyware-ova, trojanaca i tako dalje.
  • Pristupite NanoScan proveri virusa direktno sa vaše lične startne stranice, na primer sa NetVibes-a, iGoogle-a ili PageFlakes-a.
  • TotalScan: u slučaju da NanoScan detektuje nešto opasno Totalscan će ga ukloniti.
  • Prvi put kada upotrebite NanoScan trebaćete da daunlodujete ActiveX kontrolu ili plug-in, u zavisnosti od toga koji web pretraživač koristite.

Adresa: NanoScan

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272