Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows 8 kao od šale

Windows 8 kao od šale

Windows 8 Hacks

Windows 8 Hacks

Nove aplikacije korisničkog interfejsa u Windowsu 8.1

Windows 8.1 vratio nam je dugme Start, redizajnirane su neke od aplikacija i predstavljeno je nekoliko novih aplikacija.  

Neke od ovih novih aplikacija su stvarno impresivne, a neke od njih su samo Modern UI verzije postojećih aplikacija. Nove verzije postojećih aplikacija ćemo sada i opisati.  Alarm  

Alarm do sada nije imao desktop verziju i nije postojao u prethodnim verzijama Windowsa. Aplikacija Alarm pored alarma sadrži još i štopericu i tajmer. Dizajn je fantastičan. Svaki sat se prikazuje kao disk sa dve kazaljke koje možete da pomerate da biste podesili vreme. Možete da podesite alarm da se oglasi jednom, ili da se ponavlja više dana. Takođe, možete da izaberete zvuk koji se vama najviše dopada.  

Calculator  

Novi Calculator dolazi sa ugrađenim konvertorom jedinica. Postoje tri kartice: za standardni kalkulator, naučni kalkulator i konvertor.  

Sound Recorder  

Novi Sound Recorder ima funkciju Trim koja vam omogućava da skratite snimak tako što ćete iseći deo koji ne želite. Ova aplikacija je veoma dobro dizajnirana. Ako se prebacite na neku drugu aplikaciju dok snimate zvuk Sound Recorder će automatski pauzirati snimanje.  

Scan  

Scan je pojednostavnjena, osnovna aplikacija koja će vam pomoći prilikom skeniranja, jer ne treba da koristite komplikovani interfejs Windows Fax and Scana. Omogućava vam da selektujete skener koji želite da koristite, format u kojem želite da snimite skeniranu sliku, boje kojima se vrši skeniranje i lokaciju snimanja fajla.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272