Access

Alternativna učenja

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Botanika

C++ Visual C++ C#

Cloud

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Geografija

Geologija

GOOGLE

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java, JavaScript, JScript, Perl

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Raspberry PI

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL Server

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Saveti – Digitalna fotografija

 

Ukupno 396 – Strana 8 od 20

 

141. Digitalni fotoaparati - Powershot SD890 IS

Canon Powershot SD890 IS je moćan point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za fotografske entuzijaste koji traže nove modele Canon digitalnih fotoaparata. Po ceni od 399 dolara Powershot SD890 IS inkorporira najmoćniji zum od svih Canon-ovih fotoaparat u ELPH liniji.

 

142. Digitalni fotoaparati - Ricoh Caplio R8

Ricoh Caplio R8  je point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za korisnike koji uživaju u svakodnevnoj fotografiji. Po ceni od 370 dolara Caplio R8 može da se pohvali sa 7.1x optičkim širokougaonim zum objektivom (28 - 200 mm u 35 mm fokalnoj dužini) i novim CCD-om rezolucije 10 megapiksela.

 

143. Digitalni fotoaparati - Samsung NV30

Prema Samsungu, NV30 kombinuje 3x optički zum Schneider objektiva sa novim DRIM Engine-om, što za rezultat daje izuzetan kvalitet slika, tako da možemo slobodno reći da ovaj fotoaparat daje neke od najoštrijih i sa stanovišta boja najpreciznijih fotografija.

 

144. Digitalni fotoaparati - Sony Alpha DLSR-A300

Sony Alpha DLSR-A300 je jednooki refleksni digitalni fotoaparat dizajniran za entuzijaste koji su novi u svetu DSLR fotografije. Po ceni od 799 dolara A300 je moderni DSLR fotoaparat sa brzim AF živim prikazom. Prema Sony-ju, A300 omogućuje brže, lakše i intuitivnije fotografisanje za one korisnike koji prvi put u životu koriste DSLR fotoaparat.

 

145. Digitalni fotoaparati - Sony Cybershot DSC-T300

Sony Cybershot DSC-T300 je pametni point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za fotografe entuzijaste koji traže stilski lepo urađen fotoaparat, ultra kompaktnog dizajna i sa puno inteligentnih funkcija.

 

146. Digitalni fotoaparati - Sony DSC H3

Sony DSC H3 je kompaktni digitalni fotoaparat dizajniran za fotografske entuzijaste koji žele da imaju moćan digitalni fotoaparat koji mogu svuda da nose sa sobom i koriste za fotografisanje sportske akcije, putovanja i drugih zabavnih događaja.

 

147. Digitalni fotoaparati - Sony DSLR-A200

Sony DSLR-A200 je SLR digitalni fotoaparat dizajniran pre svega za napredne i profesionalne fotografe, ali i za amatere koji su željni napredovanja. Po ceni od  699 dolara (sa SAL-1870 Zoom objektivom) DSLR-A200 je dizajniran da bude brži, lakši i intuitivniji za korišćenje od prethodnog modela, DSLR-A100.

 

148. Digitalni fotoaparati - Sony Silver Cybershot DSC-T70

Sony Silver Cybershot DSC-T70 je tanki i mali digitalni fotoaparat dizajniran za fotografske entuzijaste koji žele da gledaju digitalne fotografije na isti način na koji gledaju svoje omiljene TV emisije.

 

149. Editujte i konvertujte grafike pomoću XnView-a

Windows/Linux/Mac: Besplatna aplikacija XnView vam daje neverovatnu kontrolu nad editovanjem digitalnih fotografija u veoma kompaktnom programu. Slično među korisnicima omiljenom IrfanView-u, XnView je brz i može da importuje i eksportuje stotine formata slika.

 

150. Editujte vaše slike pomoću Splashup-a

Editujte vaše slike u letu pomoću Splashup-a, web zasnovanog editora slika koji se integriše sa Flickr-om, Facebook-om i Picasa-om.

 

151. F-Spot - Lako i brzo upravljanje fotografijama na Linuxu

Linux rukuje fotoaparatima drugačije od Windowsa. Drajverima fotoaparata - mnogo različitih drajvera fotoaparata - rukuje gphoto2 i njegove biblioteke. Vaše fotografije se daunloduju i organizuju kroz program za upravljanje fotografijama, koji radi na temeljima gphoto2 drajvera (usput da napomenem da sa gphoto2 može upotrebiti i za daunlodovanje slika iz komandne linije).

 

152. Firefox dodatak - Editujte vaše fotografije u Picnik-u

Uprkos činjenici da lista onlajn programa za obradu fotografija svakim danom postaje sve duža i duža, jedan program se već duže vreme ne miče sa vodeće pozicije po popularnosti i mogućnostima - reč je o Picnik-u. Picnik postaje sve bolji i bolji. Ako volite da radite u Picniku i koristite Firefox, svideće vam se ekstenzija koju smo otkrili, a koja vam omogućuje da sada još lakše importujete slike u Picnik.

 

153. flauntR - još jedan besplatni editor fotografija

flauntR je onlajn editor fotografija. Ovaj web sajt nudi različite alate uključujući alate za editovanje (editR), stilizovanje (stylR), dodavanje teksta fotografijama (textR), kreiranje profila društvenih mreža (profilR), i mobilna fotografska iskustva (mobilR).

 

154. Fotografišite po oblačnom danu da biste dobili bolje crno - bele fotografije

Wired How-To Wiki nudi savete vezane za fotografisanje vrhunskih crno belih fotografija. Tamo gde neke slike izgledaju ravno i nezanimljivo, konvertovanje u crno-belo može da otkrije neviđene lepote u njima.

 

155. Fotografski filteri koje morate da imate

Filteri su se koristili kroz čitavu istoriju fotografije za manipulisanje svetlom koje pada u objektiv fotoaparata pre nego što osvetli film. Postoji ogroman broj filtera u ponudi  koji služe za korekciju boja, davanje određene atmosfere fotografiji, ili kreiranje specijalnih efekata. Crno bela fotografija je tradicionalno koristila nekoliko obojenih filtera kako bi manipulisali bojama predstavljenim na njihovim fotografijama.

 

156. Fotozine.org - hrvatska fotografska zajednica sa 10-godišnjom tradicijom

Fotozine.org je nastao iz hobija njegova pokretača Janka Belaja, zaljubljenika u fotografiju i računare, a tokom vremena postao je najveći hrvatski internet portal o fotografiji.

 

157. Fuji izbacuje FinePix A850, korisnici zevaju

Sigurni smo da niste bili na iglama čekajući da Fuji izbaci još jedan FinePix digitalni fotoaparat za početnike, ali mi ćemo ipak pokušati da vas zeinteresujemo za još jedan digitalni fotoaparat sa potpuno prosečnim specifikacijama.

 

158. Fujifilm je izbacio FinePix S100FS

FujiFilm je dao neke prilično smele tvrdnje u vezi svog digitalnog fotoaparata FinePix S100FS urađenog u "DSLR-stilu", ali prema momcima sa Photography Blog-a, izgleda da je većina ovih tvrdnji istinita.

 

159. FujiFilm-ov Z200FD dolazi sa "ljubavnim tajmerom"

FujiFilm je upravo izbacio još jedan "Z" Zoom FinePix digitalni fotoaparat. 20-mm super tanki Z200fd je naslednik "iznenađujuće dobrog" Z100fd.

 

160. Galerije fotografija za svačiji ukus - drugi deo

Na Internetu ima na milione galerija fotografija vezanih za različite  teme. U ovim člancima mi ćemo vam predstaviti jedan mali delić onoga  što možete da nađete na Internetu. Nadamo se da ćete uživati u našem  izboru.

 

1 2 3 4 5 6 7 89 10

Sledećih 10 strana