Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

 

Access

Alternativna učenja

Analiza podataka

Android

Animacija

Antropologija

Apple - MAC OS X

Arheologija

Arhitektura

Astrologija

Astronomija

Audio kursevi + knjige

Audio, Multimedia, Video

Autobiografija

AutoCad, ArchiCAD, SolidWorks, Catia, Pro/Engineer

Automobili

Bajke

Baze podataka

Biografija

Biološke nauke

Blockchain

Botanika

C++ Visual C++ C#

ChatGPT

CSS

Dečije knjige

Delphi

Digitalna fotografija

Dizajn

Django

Domaće pripovetke

Domaći roman

Drama

E-knjiga

E-komerc

ECDL

Ekologija

Ekonomija

Elektrotehnika

Enciklopedija

Esejistika

Etika

Fantastika

Film

Filologija

Filozofija

Fizika

Fotografija

FULL STACK DEVELOPMENT

Funkcionalno programiranje

Generativna veštačka inteligencija

Geografija

Geologija

Git i GitHub

GOOGLE

GPT

Grafika, Dizajn, Štampa

Građevinarstvo

Hardver

Hemija

Hidrotehnika

Hobi

Horor

Humor

Internet

Intervju

Istorija

Istorija i teorija književnosti

Istorija umetnosti

Istorijski roman

Java

JavaScript

Joomla

jQuery

Knjiga posle posla - Beletristika i ostala izdanja

Knjižare i naše knjige

Književna kritika

Kuvari, hrana i piće

Leksikografija

Lingvistika

Ljubavni roman

logo

Magija

Marketing

Mašinsko učenje

Mašinstvo

Matematika

Medicina

Memoari

Menadžment

Modeliranje podataka

Monografija

Mreže

MS Office

Muzika

Nagrađivanje knjige

Naučna fantastika

Obrada teksta

OFFICE 2013

OpenOffice.org

Operativni sistemi

Oracle

Organizacione nauke

Pedagogija

PHP I MYSQL

Pisci u medijima

Ples

Poezija

Politika

Poljoprivreda

Popularna medicina

Popularna nauka

Popularna psihologija

Posao

Poslovanje

Pozorište

Pravo

Pravoslavlje

Primenjene nauke

Pripovetke

Prirodne nauke

Priručnik

Programiranje

Projektovanje softvera

Psihologija

Publicistika

Putopis

Python programiranje

Računarstvo u oblaku

Raspberry PI

Razvoj

Rečnici

Religija

Robotika

Roman

Ruby i Ruby on Rails

Satira

Saveti

Serija Roberta C. Martina

Sertifikati

Slikarstvo

Socijalna mreža - Facebook

Sociologija

Sport

Sport i hobi

SQL

Statistika

Strip

Tabele

Tableti

Tehnologija

Telekomunikacije

Triler

Turizam

Twitter

Udžbenici

Umetnost

Unix, Linux

Urbanizam

UX DIZAJN

Veštačka inteligencija

Visual Basic .NET, VBA, V. Studio

Web design

Windows

Windows 7

Windows 8

WordPress

Zaštita i sigurnost

Zoologija

 

Saveti – Internet

Ukupno: 1401, strana 6 od 71

Facebook: KAKO DA isključite obaveštenja za igrice na Facebooku

 

 

 

Kada dodate novu  aplikaciju na vaš Facebook profil, neke od njih će automatski postavljati  obaveštenja na vaš zid koje će videti i vaši Facebook prijatelji. Previše  obaveštenja može da bude prilično iritirajuće za vaše prijatelje. Ono što vaši  prijatelji mogu da urade je da sakriju vaše postove sa zida, ili, još gore, da  vas izbrišu iz liste prijatelja. Da biste sprečili  da dosađujete prijateljima sa previše obaveštenja na zidu, potrebno je da  otvorite podešavanja programa (Application Settings), izaberete aplikaciju koju  želite da sprečite da postavlja obaveštenja i isključite polje Permission. Na ovaj način  aplikacija neće automatski postavljati obaveštenja ali ne brinite, vi ćete moći  sami da postavljate obaveštenja koja želite, jer većina aplikacija vam daje  izbor da li želite da postavite obaveštenje, ili ne. Prilikom upotrebe  aplikacije, ako želite da objavite obaveštenje, kliknućete na dugme Publish.   Ako ne želite da objavite obaveštenje, kliknite na dugme Skip.
 
   

Facebook: KAKO DA isključite zvuk na Facebooku

 

 

 

Možda ste već primetili dok pregledate Facebook da se  ponekad čuje određeni zvuk. To znači da vam je neko poslao poruku preko  Facebook chata. Ako ne želite da se čuje zvuk prilikom prijema poruke,  možete da ga isključite veoma jednostavno. Evo šta je potrebno da uradite:   Ulogujte se na vaš Facebook nalog.   U donjem desnom uglu prozora Facebooka kliknite na dugme  Chat.   Otvoriće se lista prijatelja koji su Online. Kliknite na  dugme Options koje se nalazi na vrhu liste.   U meniju koji će se otvoriti isključite opciju Play Sound  for New Messages. To je sve. Od sada se više neće čuti zvuk svaki put kada  primite poruku od nekog prijatelja. Ako želite ponovo da uključite zvuk  potrebno je samo da ponovo uključite opciju Play Sound for New Messages.
 
   

Facebook: KAKO DA izaberete top prijatelje

 

 

 

Verovatno ste već  upoznati sa različitim aplikacijama kojima možete da birate najbolje  prijatelje, tagujete fotografije i tako dalje. Međutim, možete da izaberete Top  prijatelje bez ikakve aplikacije. Na stranici vašeg  profila, ispod vaše slike, nalazi se odeljak Friend u kojima su prikazane  nasumično izabrane fotografije vaših prijatelja. Vrlo lako možete da izaberete  Top 6, 9 ili 12 prijatelja koji će se uvek prikazivati u ovom odeljku. Evo  kako:  Ulogujte se na  vaš Facebook nalog.   Na stranici  vašeg profila, u odeljku Friends, kliknite na malu ikonicu sa olovkom u uglu  ovog odeljka. Otvoriće se Edit Box.   U padajućem  meniju Show Friends možete da izaberete 6, 9 ili 12, što označava broj  prijatelja koji će biti prikazani u odeljku Friends.   Ako želite da  ova lista prijatelja bude vidljiva svima na Facebooku, uključite opciju Show  friend list to everyone. Ako ne želite da lista prijatelja bude vidljiva,  nemojte uključiti ovu opciju.   Ako želite da  u odeljku Friends uvek budu prikazani isti prijatelji, onda u polje Always show  these friends, ukucajte imena prijatelja čije fotografije želite da prikažete u  ovom odeljku. To je sve.   Izabrali ste vaših 6, 9 ili 12 top prijatelja.
 
   

Facebook: KAKO DA izbegnete gubljenje vremena na Facebooku

 

 

 

Facebook  korisnicima obično služi da ostanu u kontaktu sa prijateljima, međutim ima  korisnika koji preteraju i gube previše vremena na ovoj društvenoj mreži. Ako ste se i vi  "zarazili" i ljuti ste na sebe što previše vremena izgubite na  Facebook stranicama, evo nekoliko saveta kako da rešite ovaj problem. 1. Ignorišite  zahteveKada vam  prijatelj pošalje zahtev, možda niste u mogućnosti da vidite sve detalje, što  će dovesti do toga da otvorite stranicu, pregledate, provedete vreme pregledajući  postove, da biste na kraju zaključili da vas to i ne interesuje. 2. Zaustavite  emailove  Ako dobijate puno  emailova koji vas obaveštavaju o tome da li je neko prihvatio vaš poziv za  prijateljstvo ili vam je neko poslao poruku i tako dalje, možete da isključite  opciju za slanje emailova tako što ćete kliknuti na Account u gornjem desnom  uglu prozora Facebooka i izaberite Account Settings. Na kartici Notification  isključite sva polja za različita obaveštenja putem emaila. 3. Izbegavajte  aplikacije i igriceNiste ni svesni  koliko vremena može da se provede igrajući jednu od zaraznih igrica na  Facebooku ili koristeći aplikacije za ulepšavanje profila i ocenjivanje  prijatelja. 4. Isključite  ChatU donjem desnom  uglu prozora kliknite na Chat i otvoriće se lista prijatelja koji su online. Na  vrhu liste kliknite na Options a zatim na Go Offline i vaši prijatelji neće  znati da ste onlajn i nećete trebati da odgovarate na porukice koje vam šalju. 5. Uključite  alarm koji će vas upozoriti da je kraj poseti FacebookuIzaberite da li  ćete upotrebiti budilnik, mobilni telefon ili običan kuhinjski tajmer, podesite  vreme kada da vas upozori da je vreme da prekinete "kopanje" na  Facebooku. 6. Ako ništa  drugo ne pomaže, deaktivirajte nalog.
 
   

Facebook: KAKO DA izbegnete prikazivanje vaših fotografija u Facebook Ads

 

 

 

Da li ste znali da u zavisnosti od podešavanja privatnosti  na Facebooku, Facebook i drugi oglašivači mogu da upotrebe vašu fotografiju za  prikaz oglasa?Ako želite da sprečite da se vaša fotografija prikazuje u  Facebook oglasima, uradite sledeće:  Za oglašivače:  Kada instalirate aplikaciju na Facebook pažljivo  pročitajte Privacy Policy jer ćete tamo pronaći informacije koje aplikacija  može da upotrebi i kako vi možete da upotrebite aplikaciju.   Upotrebite Application Settings da biste podesili  aplikaciju.   Pažljivo procenite aplikaciju pre nego što je instalirate.   Deinstalirajte aplikaciju ako ne odobravate njihov  Privacy Policy. Za Facebook oglase:  Otvorite vaš Facebook nalog.   U gornjem desnom uglu kliknite na Account a zatim na  Privacy Settings.   Izaberite opciju News Feed and Wall.   Kliknite na karticu Facebook Ads.   Otvoriće se prozor koji vas obaveštava da su vaše  fotografije bezbedne. Kliknite na dugme Close.   Upotrebite padajući meni i izaberite opciju No One da bi  vaše fotografije sigurno bile bezbedne.
 
   

Facebook: KAKO DA izbrišete datum vašeg rođenja sa profila

 

 

 

Ako ste prilikom unosa osnovnih informacija uneli vaš datum  rođenja, pa ste se kasnije iz nekog razloga pokajali, nemojte da brinete. Datum  rođenja možete veoma jednostavno da izbrišete ili sakrijete. Da biste sakrili ili izbrisali datum rođenja sa Facebook  naloga, pratite sledeće korake:  Otvorite stranicu vašeg profila tako što ćete u gornjem  desnom uglu stranice pritisnuti link Profile.   Kliknite na karticu Info.   Kliknite na dugme Edit pored ikonice sa olovkom u odeljku  About Me.   U padajućem meniju pored datuma vašeg rođenja izaberite  opciju Don't show my birthday in my profile.   Kliknite na dugme Save Changes. To je sve. Datum vašeg rođenja više neće biti vidljiv vašim  prijateljima.
 
   

Facebook: KAKO DA izbrišete Facebook grupu

 

 

 

Ako ste potvrdili pozive u različite grupe ili ste kreirali  grupe, i imate ih previše koje vam više nisu interesantne, postoji jednostavan  način da ih izbrišete. Da biste izbrisali grupu na Facebooku uradite sledeće:  Ulogujte se na vaš Facebook nalog.   Na levoj strani prozora videćete link Group. Kliknite na  njega.   Otvoriće se stranica sa svim grupama u kojima ste član.   Potražite grupu koju želite da izbrišete.   Ako je to grupa koju ste vi kreirali, kliknite na Edit  Members a zatim izbrišite sve članove grupe.   Nakon toga, kliknite na opciju Leave Group.   U slučaju da želite da izbrišete grupu koju niste vi  kreirali, već ste samo član, samo kliknite na link Leave Group.
 
   

Facebook: KAKO DA izbrišete foto album na Facebooku

 

 

 

Na Facebooku korisnici postavljaju fotografije koje žele da  pokažu svojim prijateljima. Kada postavljate fotografiju na vaš profil, vi  kreirate foto albume. Ako iz nekog razloga želite da izbrišete ceo foto album tako  da fotografije više ne budu vidljive na vašem profilu, uradite sledeće:  Ulogujte se na vaš Facebook nalog.   Kliknite na Profile u gornjem desnom uglu stranice.   Otvoriće se stranica vašeg profila.   Kliknite na karticu Photos.   Kada se otvori stranica sa fotografijama, pomerite se na  dno stranice gde su prikazani foto albumi i kliknite na foto album koji želite  da izbrišete.   Kliknite na karticu Edit Photos.   Kliknite na Delete. Ponovo izaberite Delete kada se  pojavi prozor sa pitanjem da li zaista želite da izbrišete foto album. Foto album je izbrisan i više nije vidljiv na vašem profilu.
 
   

Facebook: KAKO DA izbrišete naloge sa svih društvenih mreža i drugih web sajtova

 

 

 

Delete Your Accounts je besplatan web servis za brisanje  vaših naloga sa svih društvenih mreža i drugih web sajtova na veoma jednostavan  način. Delete  Your Accounts je u stvari web aplikacija koja vam pomaže, korak po  korak, da izbrišete vaše naloge sa sajtova kao što su Facebook, Twitter, Digg,  Stumble Upon, YouTube i tako dalje. Sve što treba da uradite je da otvorite web stranicu Delete Your Accounts i  ukucajte ime domena sa kojeg želite da izbrišete ili deaktivirate nalog. Kada  ukucate vaše ime, kliknite na dugme Search. Prikazaće vam se instrukcije, korak  po korak, za brisanje vaših naloga. Ako želite da izbrišete vaše naloge sa svih društvenih mreža  i drugih web sajtova, onda vam preporučujemo Delete Your Account jer će vam  ubrzati ovaj posao.
 
   

Facebook: KAKO DA izbrišete poslate poruke na Facebooku

 

 

 

Facebook je odlično mesto da budete u kontaktu sa  prijateljima i rodbinom. Možete da šaljete lične poruke umesto da koristite  poseban program za slanje emailova. Ako ste često u kontaktu sa vašim prijateljima, verovatno  imate previše poruka u Inboxu i ne bi bilo loše da ih povremeno malo  preorganizujete, izbrišete nepotrebne ili stare poruke. Evo šta je potrebno da  uradite:   Ulogujte se na vaš Facebook nalog.   U gornjem desnom uglu prozora izaberite Messages.   Prikazaće se prozor sa svim primljenim porukama.   Sa leve strane prozora, kliknite na link Sent i prikazaće  se sve poslate poruke.   Izaberite sve poruke koje biste želeli da izbrišete tako  što ćete potvrditi polje pored poruke, ili ako želite da izbrišete sve  prikazane, poslate poruke kliknite na link All koji se nalazi iznad liste sa  porukama.   Kliknite na dugme Delete koje se nalazi na vrhu i dnu  stranice sa porukama. To je sve. Poruke koje ste obeležili biće izbrisane pa  ćete imati lakši pregled onih koje ste sačuvali.
 
   

Facebook: KAKO DA jednostavno pozovete prijatelje na druženje na Facebooku

 

 

 

Ako ste korisnik  Facebooka i često pozivate prijatelje na različita događanja ili da isprobaju  neki program, iznenadićete se novim opcijama. Kada dobijete obaveštenje  da izaberete Facebook prijatelje koje želite da pozovete na neko događanje ili  da isprobaju određeni program, potrebno je da upišete email adrese prijatelja.   Sada vam je omogućeno da unesete i email adrese prijatelja koji nemaju Facebook  nalog. To znači da sada  i vi možete da očekujete pozive na svakakve gluposti putem emaila, čak i od  onih ljudi koji nisu vaši Facebook prijatelji. Nova funkcija za importovanje  kontakata može da prenese email adrese sa webmail klijenata kao što su Gmail,  Yahoo!Mail i mail programa kao što su Outlook i Apple Mail. Ako ne volite da  primate pozive za različite programe i događaje, onda vas ova vest baš i nije  obradovala. Ali, mi ćemo potražiti rešenje i narednih dana objaviti.
 
   

Facebook: KAKO DA koristite email i društvenu mrežu odjednom

 

 

 

Threadsy je veoma interesantan način da organizujete sve  vaše Inbox-ove odjednom. To je nov proizvod koji se povezuje sa vašim email  provajderom i nalozima na društvenim mrežama kao što je Facebook i Twitter, i  predstavlja sve u jednom interfejsu. Interfejs Threadsy -ja  se sastoji od dva panela. Panel Inbound sa leve strane je glavni panel i to je  u stvari Inbox za sve vaše poruke, što uključuje emailove kao i poruke sa  Facebook naloga ili Twitter naloga. Panel Streams sa desne strane prikazuje sva  ažuriranja statusa sa vaših društvenih mreža. Program odlično spaja naloge prijatelja, pa kada gledate  poruke sa Facebooka od određenog prijatelja, u panelu sa desne strane videćete  ažuriranja sa Facebooka i Twittera od datog prijatelja. Isprobajte Threadsy da biste na jednom mestu mogli da  proverite sve poruke i ažuriranja sa svih naloga na društvenim mrežama.
 
   

Facebook: KAKO DA koristite Facebook Chat u iChatu

 

 

 

Sada možete da se  povežete na Facebook Chat i pomoću desktop klijenta koristeći Jabber protokol. To znači da  možete da četujete sa Facebook prijateljima bez potrebe da se ulogujete na  Facebook nalog. Ovde opisane instrukcije su za iChat ali možete da ih  upotrebite i za druge aplikacije. Da biste  koristili Facebook Chat u iChatu, uradite sledeće:  Otvorite iChat.   U liniji menija kliknite na iChat a zatim na opciju  Preferences.   Na kartici Account kliknite na znak plus i unesite  sledeća podešavanja:    Account Type: Jabber    Account Name: korisničko_ime@chat. facebook. com    Password: vaša Facebook lozinka    Server: chat. facebook. com    Port: 5222    Ako je uključena, isključite opciju "Use SSL".   Kliknite na Done. To je sve. Sada možete da četujete sa Facebook prijateljima,  bez potrebe da se ulogujete na Facebook nalog.
 
   

Facebook: KAKO DA koristite Facebook pomoću Feed Readera

 

 

 

Ako ne želite, ne treba da otvarate Facebook da biste  pratili ažuriranja, već možete da ih pratite pomoću Feed Readera. Kao i sve druge vesti možete da primate i obaveštenja o  ažuriranjima na Facebooku, što ima i mnoge prednosti. Neće se prikazati  obaveštenja od različitih aplikacija, ali ono što može biti mana je što nećete  videti ni obaveštenja o novim fotografijama koje su postavili vaši prijatelji. Da biste pregledali Facebook pomoću Feed Readera, uradite  sledeće:   Postovi. Pregledajte nove postove tako što ćete otvoriti  sledeću stranicu: http://www. facebook. com/posted. php.     U gornjem desnom uglu stranice nalazi se sivo polje a na dnu  tog polja nalazi se link My Friends Links pored kojeg ćete videti logo RSS.   Kopirajte URL i unesite ga u Feed Reader koji koristite.   Obaveštenja. Da biste prikazali obaveštenja u Feed  Readeru, otvorite sledeću stranicu:    http://www. facebook. com/notifications. php     Ponovite prethodni korak, ubacite URL u vaš Feed Reader i  dobićete obaveštenja o komentarima vaših prijatelja.
 
   

Facebook: KAKO DA koristite filtere Home stranice

 

 

 

Pitate se šta su  linkovi koji se nalaze na levoj strani Home stranice Facebooka? To su filteri,  a pored toga ovde su prikazane i liste prijatelja, ako ste ih razdvojili u  posebne liste. Klikom na naziv  liste prijatelja prikazaće se aktivnosti samo onih ljudi koje ste dodelili da  se nalaze u datoj listi. Tako na primer, možete da kreirate liste Porodica,  Škola, Posao i tako dalje, i ako želite da vidite šta rade vaši školski  drugovi, kliknite na link Škola i prikazaće se samo aktivnosti korisnika koje  ste dodelili u listu Škola. Ako želite da  prikažete aktivnosti svih prijatelja, kliknite na link News Feed na vrhu liste  filtera. Veoma je  jednostavo da kreirate ili da promenite redosled filtera u prikazu sa leve  strane prozora Facebooka. Ako niste grupisali prijatelje, a želite da kreirate  filter, kliknite na Create. Ukucajte naziv filtera i dodajte prijatelje koje  želite. Da biste promenili redosled filtera, kliknite na more na dnu i  prevlačite filtere na mesto koje vama odgovara. Jedino što treba da znate je da  će se po standardnom podešavanju, kada otvorite Home stranicu Facebooka,  prikazati samo filteri koji se nalaze iznad dvostruke linije. Ako želite da  izbrišete filter, kliknite na Create, izaberite filter koji želite da izbrišete  i kliknite na Delete This List. I naravno, ne zaboravite da snimite promene.
 
   

Facebook: KAKO DA kreirate dokumente u Facebooku

 

 

 

Uskoro ćete moći  da kreirate dokumente direktno u Facebooku. Jedna od najvećih najavljenih novosti  je Facebook Docs, Facebook verzija Microsoft Web Office-a. Facebook Docs će  vam omogućiti da kreirate, aploudujete i modifikujete Word, Excel i PowerPoint  dokumente direktno na Facebooku. Facebook Docs je kreirate u saradnji sa  Microsoft-ovom Fuse Labs a aploudovanje je zasnovano na već postojećoj Photos  aplikaciji. Moći ćete da delite vaše dokumente na Facebooku, a vaši prijatelji  će biti u mogućnosti da ih komentarišu. U ovom projektu  svi će imati veliku korist. Facebook dobija Microsoft Web Office, Microsoft  dobija veliki broj Facebook korisnika. Ali, da ne zaboravimo i Google Docs koji  dobija veliku konkurenciju. . .
 
   

Facebook: KAKO DA kreirate rezervnu kopiju Facebook naloga

 

 

 

Kreiranje rezervne kopije Facebook naloga će možda nekim  korisnicima zvučati čudno, ali šta ako se desi da iz nekog nepoznatog razloga  više ne možete da pristupite vašem Facebook nalogu? Postoji nekoliko rešenja za kreiranje rezervne kopije  Facebook naloga. Naša preporuka je da upotrebite jednu od sledećih alatki i  obezbedite vaš nalog u slučaju da nešto krene naopako:   SocialSafe (http://www. socialsafe. net/tour) - SocialSafe  je alatka koja će vam omogućiti da kreirate rezervnu kopiju Facebook naloga,  uključujući fotografije i foto albume, detalje o Facebook prijateljima i  postove na vašem "zidu". Rezervna kopija će biti sačuvana na vašem  računaru.   ArchiveFacebook (https://addons. mozilla. org/en-US/firefox/addon/13993v)  - Beta Mozilla Firefox ekstenzija koja vam omogućava da sačuvate rezervnu  kopiju stranica Facebook profila na vašem hard disku, što uključuje i vaše  poruke. Međutim, ova ekstenzija ne omogućava kreiranje rezervne kopije liste  Facebook prijatelja.   Friends Backup (http://www. facebook. com/apps/application. php?id=35813722150)  - Friends Backup je jednostavna Facebook aplikacija koja vam omogućava da  kreirate rezervnu kopiju liste Facebook prijatelja. Ostaje na vama da odlučite da li želite da kreirate rezervnu  kopiju Facebook naloga. . .
 
   

Facebook: KAKO DA kreirate stranicu za takmičenje na Facebooku

 

 

 

Ako želite da  pokrenete takmičenje da biste promovisali vaš posao, web sajt ili jednostavno  iz zabave, možete da postavite stranicu na Facebooku. Stranica za  takmičenje na Facebooku je korisna jer možete da delite informacije o  takmičenju a sve što vam je potrebno je Facebook nalog. Da biste kreirali  stranicu za takmičenje na Facebooku uradite sledeće:  Otvorite vaš  Facebook nalog i na dnu stranice kliknite na link Advertising.   Na stranici  Advertising izaberite opciju Pages. Otvoriće se stranica sa opisom Facebook  stranice. Kliknite na zeleno dugme Create a Page.   Izaberite  kategoriju u koju spada vaše takmičenje. Na primer, za posao, organizaciju ili  bend. Ukucajte naziv stranice i kliknite na Create a Page.   Modifikujte  stranicu i unesite detalje o takmičenju. Aploudujte fotografije za takmičenje  tako što ćete kliknuti na dugme Change Picture.   Kliknite na  karticu Info i izaberite link Edit Information. Unesite željene informacije. To je sve.   Pošaljite pozive vašim prijateljima i zamolite ih da glasaju.
 
   

Facebook: KAKO DA najjednostavnije delite muziku na Facebooku

 

 

 

Servisi za  deljenje muzike kao što je Last. fm nisu jedini način za deljenje muzike na  Facebooku. Pronašli smo još jedno rešenje. Feeder. fm je još  jedan servis koji vam pomaže da na najlakši način delite muziku na društvenim  mrežama kao što su Facebook i Twitter. Za razliku od  drugih, sličnih servisa, Feeder. fm ne zahteva registraciju. Možete jednostavno  da se ulogujete na ovu web aplikaciju i već možete da počnete da delite muziku. Sve što treba da  uradite je da otvorite stranicu na Internetu i da ukucate ime izvođača ili  pesme koju tražite a zatim kliknite na dugme Search Music. Nakon toga  jednostavno kliknite na dugme Feed It! da biste delili muziku na vašem Facebook  i Twitter profilu. To je sve.   Uživajte.
 
   

Facebook: KAKO DA napišete nešto na vaš zid bez promene statusa

 

 

 

Možda biste želeli da napišete nešto na vašoj Facebok  stranici, ali ne želite da promenite Facebook status. Naravno, možete to da  uradite. Postoji način da postavite nešto na Facebook stranicu bez  promene statusa. Veoma je jednostavno. Evo šta je potrebno da uradite:  Ulogujte se na vaš Facebook nalog i u gornjem desnom uglu  stranice kliknite na Profile da biste otvorili stranicu vašeg profila.   Ispod tekstualnog polja na vrhu stranice u koje kucate  vaš status, videćete male ikonice koje vam omogućavaju da dodate različite  stvari kao što su slike, muzika, video ili linkovi. Ako dodate jednu od ovih  stavki na komentar vašeg zida, nećete izbrisati ono što ste postavili kao vaš  status, već će se prikazati samo kao komentar na vašem zidu.   Možete da dodate video kako biste izrazili vaše  raspoloženje i koji će služiti kao vizulna slika vašeg posta.   Ako dobijete upozorenje o grešci dok dodajete komentar,  pokušajte ponovo da kliknete na Send jer je to uglavnom rešenje ovog problema. To je sve. Na vašem zidu pojaviće se komentar ali se  vaš status neće izbrisati.
 
   
Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272