Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 960 rsd

OVGuide: Najbolja mašina za pretraživanje video klipova

Google Video, MSN Video, Truveo - sve su ovo dobre mašine za pretraživanje besplatnih i legalnih video snimaka koje možete da gledate na Internetu. Ali OVGuide može da pronađe bilo koji video snimak koji mogu da pronađu i ove mašine, plus gomilu video snimaka koji narušavaju autorska prava i koji su aploudovani na različitim web sajtovima za deljenje video snimaka na Internetu.

OVGuide indeksira video sajtove na Internetu u rasponu od Hulu-a i YouTube-a pa sve do TV-Links, Sidereel i SurfTheChannel-a. Razmeštaj je zbunjujuć, ali ćete zato moći da pronađete svaki video snimak koji se nalazi na Internetu. Možete da pretražujete listu kategorija, da pregledate tagove, ili da upotrebite liniju za pretraživanje koja traži video snimke na desetinama web sajtova. Ako znate neki sajt koji nije indeksiran, vi možete da ga preporučite kako bi bio uvršten u izvore.

Iako OVGuide izgleda kao odličan kandidat da završi na sudu, sam servis ne hostuje nijedan video snimak. Na njemu se jednostavno prikazuju linkovi - jako puno linkova - ka sajtovima koji hostuju video snimke, bez obzira da li to oni znaju ili ne.

Adresa: http://www.ovguide.com/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272