Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Becoming the Hacker

Becoming the Hacker

Microservices Security in Action

Microservices Security in Action

Pet najboljih alatki za kompresovanje fajlova

Bez obzira da li vam je poslata jednostavna ZIP arhiva, ili  je potrebno da kreirate i delite  sopstvene  kompresovane fajlove, potrebna vam je odgovarajuća alatka za kompresovanje  fajlova da ne biste došli u situaciju da ne možete da otvorite dobijene  fajlove. U ovom članku možete da pročitate koje su alatke za kompresovanje fajlova  najbolje.


   
 1. 7-Zip - Ovo je besplatan pomoćni program za arhiviranje  fajlova sa veoma jednostavnim interfejsom i veoma moćnim setom funkcija.
 2.  
 3. IZArc - IZArc (http://www.izarc.org/) je alatka za  kompresovanje koja je besplatna za daunlodovanje a na njihovom web sajtu možete  da pronađete i prenosivu verziju ove alatke.
 4.  
 5. WinRAR - Ovo je veoma moćna alatka za kompresovanje i  dekompresovanje fajlova. WinRAR podržava veliki raspon formata.
 6.  
 7. PeaZip - PeaZip je besplatan upravljač arhivama otvorenog koda koji podržava veoma veliki broj  formata. PeaZip ima veoma privlačan interfejs a takođe je dostupna i njegova  prenosiva verzija.
 8.  
 9. The Unarchiver - Ovo je standardni pomoćni program za  kompresovanje za Mac OS X. The Unarchiver rukuje većinom osnovnih formata.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272