Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Osnove dizajna i analize algoritama

Osnove dizajna i analize algoritama

Power Point 2007

Power Point 2007

Presdo: Još jedan onlajn program za poslovne i druge rasporede

Da li se nama samo čini ili je došlo do eksplozije onlajn servisa za raspoređivanje u toku proteklih nekoliko nedelja? Prvo su se pojavili Jiffle, Tungle, i When is Good. A sada je izdat i Presdo.

Kao i drugi servisi, Presdo olakšava zakazivanje sastanaka sa jednom ili više osoba. Pošaljite zahtev, a drugi korisnici mogu da odgovore koje vreme im najviše odgovara. Ali postoji nekoliko stvari koje ističu Presdo u odnosu na ostale programe.

Kao prvo, on koristi prepoznavanje jezika da bi vam pomogao da zakažete sastanke. Home stranica nije ispunjena gomilom polja koja treba da ispunite. Umesto toga, imate jedno polje za pretraživanje u koje možete da ukucate "ručak sa Perom" ili "večera sa Milicom".

Na sledećoj stranici, Presdo će prikazati vreme koje najviše odgovara za dati sastanak. Ako unesete neki tekst koji je besmislen, onda ćete kao odgovor verovatno dobiti standardno "sutra u 10am". Međutim, što se tiče obroka, odlično bira vreme.

Isto tako, možete da upotrebite Presdo da vam pomogne da pronađete mesto za sastanak. Ako ste uneli, na primer "kafa sa prijateljem", Presdo će vam omogućiti da otvorite prozor i da potražite kafiće pomoću Google Maps-a.

Kada pošaljete poziv na sastanak, primalac može da prihvati dato vreme ili da ponudi vreme koje njemu više odgovara.

I naravno, program će vam moći pomoći u biranju vremena i sličnim akcijama samo ako kucate na engleskom jeziku. Čisto sumnjamo da razume srpski.

Adresa: Presdo

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272