Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Office 2003 Biblija

Office 2003 Biblija

Lean Startup, 2. IZDANJE

Lean Startup, 2. IZDANJE

Preuzmite David Allen-ov besplatni PDF o upravljanju elektronskom poštom

David Allen, autor knjige Getting Things Done (GTD), je izdao brzi PDF vodič sa praktičnim savetima vezanim za izlaženje na kraj sa vašom e-mail korespondencijom.

Sledi nekoliko saveta izvađenih iz konteksta:

1. Kompletirajte one za koje vam treba manje od 2 minuta

Na svaku e-mail poruku na koju možete da odgovorite za dva minuta, ako uopšte želite sa njom da se bavite, treba da odgovorite čim je vidite. Trebaće vam više vremena da pročitate, zatvorite, ponovo otvorite, ponovo pročitate e-mail poruku nego da odgovorite na nju prvi put kada je vidite.

2. Razdvojite e-mail poruke koje zahtevaju akciju sa vaše strane od neakcionih e-mail poruka

Veoma je teško i stresno vašem umu da stalno reorganizuje e-mail poruke svaki put kada ih vidi. E-mail-ovi ubačeni u posebne direktorijume koje tek treba da rešite izazivaju anksioznost; a email poruke koje su vam potrebne samo zbog informacija koje sadrže zamagljuju vaš fokus.

3. Budite dobri na tastaturi

Ne samo da su loše veštine kucanja neefikasne, već one stvaraju i otpor u bavljenju e-mail korespondencijom, što će samo da šteti vašoj motivaciji da bilo šta uradite u vezi nje. Ako ne kucate barem 50 reči u minuti, savladavanje nekog dobrog vodiča za brže kucanja predstavlja prvu stvar koju treba da uradite.

Kako da nabavite “Getting Email Under Control” PDF e-knjigu? Ona je dostupna kao besplatan daunloud u David Allen-ovoj prodavnici - trebaćete da se registrujete pre nego što zatražite dozvolu za preuzimanje, ali vredi malo da se pomučite sa registracijom da biste došli do ove vredne elektronske knjige.

Takođe smo uključili njegovo video predavanje u ovaj članak. Samo znajte da je predavanje izuzetno dugačko, ali vredi poslušati ono što ima da kaže. Mi jesmo i nismo se pokajali.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272