Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 960 rsd

Rogue Amoeba besplatni audio programi za Mac

Rogue Amoeba je veoma cenjeni Mac programer koji se specijalizovao za audio programe. On ima neke veoma popularne komercijalne programe pod svojim imenom, kao što je Audio Hijack Pro, Fission i AirFoil. Ali možda niste znali, on takođe nudi i neke besplatne, prilično interesantne programe. U ovom članku fokusiraćemo se na one koji se odnose na audio.

 

SoundSource je pomoćni program koji se nalazi u liniji menija i omogućava vam da proizvoljno izaberete na koji audio uređaj ćete poslati zvuk pomoću samo jednog klika sa mišem. Ovo očigledno može da bude korisno ako radite na mašini sa instaliranim više od jednog seta zvučnika i uklanja potrebu da pretražujete Sound Preferences panel sistema.

LineIn je pomoćni program koji će omogućiti soft playthru meko pokretanje zvuka sa ulaznih uređaja. Ovo je funkcija koja je postojala u Mac OS 9 ali nije pristutna u OS X-u. To znači da možete da uključite eksterni audio uređaj u Mac-ov ulaz za zvučnike i da propustite signal da bi se reprodukovao kroz Mac-ov audio izlazni port. Pošto Rogue Amoeba-in Audio Hijack program može da snimi bilo šta što je reprodukovano na izlaznom portu, ovaj pomoćni program može da se upotrebi za spajanje eksternih audio izvora direktno u Audio Hijack.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272