Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

SixtyOne - Servis za otkrivanje muzike

TheSixtyOne je muzički servis za umetnike i ljubitelje muzike koji služi za deljenje i otkrivanje nove muzike. Inkorporirajući elemente glasanja kao na digg web sajtu, korisničke play liste, i interni sistem nagrađivanja - TheSixtyOne je jedan od najzabavnijih sajtova za muziku koji smo u zadnjih nekoliko meseci imali prilike da isprobamo.

On funkcioniše na sledeći način: vi treba da otvorite nalog na TheSixtyOne, kao slušalac ili kao umetnik. Kao slušalac vi dobijate određeni broj poena koje možete da upotrebite za glasanje za pesme koje vam se sviđaju. Ako otkrijete pesmu za koju će i drugi slušaoci da glasaju nakon što ste vi glasali za nju, bićete nagrađeni sa dodatnim poenima. Vi ne možete sa ovim poenima da radite ništa drugo osim da glasate za još pesama, ali drugi korisnici će vas videti kao slušaoca visokog profila i kao takav imaćete veći "uticaj."

Umetnici koji otvore svoj nalog imaju mogućnost da eksponiraju svoje radove, umreže se sa obožavateljima i drugim umetnicima, i povećaju popularnost svoje muzike. Umetnici takođe mogu da izdaju svoju muziku kao besplatne MP3 pesme ili ih prodaju kao Amazon MP3 muziku oslobođenu DRM zaštite.

Prirodno, vi možete da dizajnirate sopstvene liste pesama, linkujete ka njima, povežete se sa drugim umetnicima i slušaocima, i još mnogo toga. Ako volite da otkrivate novu muziku, TheSixtyOne definitivno vredi posetiti i isprobati njegove mogućnosti.

Adresa: TheSixtyOne

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272