Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Snimajte onlajn radio pomoću Chilirec-a

Videli smo već desktop programe koji vam omogućavaju da snimate muziku sa onlajn radija. Ali ChiliRec je prvi web program koji ripuje muziku sa onlajn radio stanica i čuva je u direktorijumima.

Evo kako on radi. Kada posetite Chilirec sajt, možete da izaberete iz duge liste onlajn radio stanica. Po standardnom podešavanju, izabrana je svaka stanica, ali možete da isključite polja pored onih stanica koje ne želite da snimate. Kada ste izabrali stanice, ChiliRec će ripovati pesme sa svake radio stanice i čuvati ih na Internetu. Možete da im pristupite preko liste pesama, da ih reprodukujete pomoću Flash zasnovanog plejera, a možete i da kreirate i snimite liste pesama. Takođe možete da snimite fajlove kao MP3 na desktop. Imajte na umu da audio koji je snimljen sa stanica na Internetu možda ne zvuči tako dobro kao numere koje naručite preko iTunes-a ili drugih prodavnica, a ponekad početak ili kraj pesme može da bude isečen.

ChiliRec ne omogućava korisnicima da dodaju sopstvene radio stanice. Servis konstantno snima svaku stanicu u svoj direktorijum, a kada se prijavite i kreirate nalog on vam jednostavno da pristup pesmama koje su snimljene od momenta kada ste pritisnuli Record. Na taj način koristi se mnogo manje prostora za skladištenje nego da se kreiraju snimci posebno za svakog korisnika.

Adresa: http://www.chilirec.com/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272