Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Google trikovi

Google trikovi

Google Cloud kuvar

Google Cloud kuvar

Snimite fajlove na Google Drive

Chrome ekstenzija Save to Drive dodaće opciju u kontekstni meni pomoću koje možete da snimite slike, HTML5 video fajlove i audio fajlove na vaš Google Drive.

Ova ekstenzija je posebno korisna za korisnike Chromebooka i za sve druge korisnike koji koriste Google Drive za čuvanje fajlova. Ako ste i Vi jedan od njih, onda vam preporučujemo da isprobate ekstenziju Save to Drive.Veoma je jednostavna za upotrebu i nudi vam puno korisnih funkcija za čuvanje fajlova preko Chrome pretraživača. Kada u Chrome pretraživaču pronađete fajl koji biste želeli da snimite sve što treba da uradite je da kliknete desnim tasterom miša i iz kontekstnog menija izaberete opciju Save image to Google Drive. Fajl će biti dodat na vaš nalog Google Drive.

To je sve. Međutim, postoji i nekoliko stvari koje vam opcije Save to Drive neće omogućiti. Ne možete da specifikujete direktorijum u koji će fajl biti snimljen, već će on biti snimljen u direktorijum My Drive.

Pored toga, kada kliknete na fajl da biste ga otvorili, nećete videti prikaz fajla, već samo link za preuzimanje. I još nešto – ne podržava Flash.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272