Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Digitalna fotografija - prevod drugog izdanja

Digitalna fotografija - prevod drugog izdanja

Photographers at Work

Photographers at Work

Twins Visions - napredni menadžer i editor slika za Windows

Twins Visions je novi desktop menadžer i editor slika koji bi ličio na program Picasa ako bi Picasa imala funkcije za obradu fotografija, lepšu vizualizaciju i sposobnost da povremeno sruši računar. Twins Visions je beta softver i bez obzira što većinu vremena radi dobro, tokom njenog testiranja više puta smo videli čuveni BSOD (Blue Screen Of Death).

Ali ako vam ne smeta da instalirate bagoviti beta softver na vaš PC, onda je Twins Visions program koji vredi isprobati. Ovaj program vam omogućava da obavljate sve standardne zadatke, kao što je sortiranje, prikazivanje slika i pokretanje slajdšouova. Ali on takođe poseduje atraktivan 3D priakzivač slika koji vam omogučuje da listate slike u više direktorijuma, pa čak i da prevlačite i puštate slike iz jednog direktorijuma u drugi.

Twins Visions poseduje i elementarne alate za editovanje slika, kao što su alati za promenu veličine slika, opsecanje, ili dodavanje efekata kao što je grayscale, pikselizacija, ili reljef. Pored toga, vi možete da aktivirate integraciju sa Flickr-om radi pregledanja i editovanja slika snimljenih na Flickr.

Javna beta ističe 1. oktobra. Mi ćemo da pretpostavimo da ćete nakon ovog datuma moći da kupite komercijalnu verziju ove aplikacije ili daunlodujete novu betu. Ali u sledećih nekoliko meseci, vi možete besplatno da probate Twins Visions.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272