Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Osnove bezbednosti mreža

Osnove bezbednosti mreža

Računarske mreže, prevod 5. izdanja

Računarske mreže, prevod 5. izdanja

Udaljeno upravljanje desktopom za svakoga

Crossloop je program za udaljeno upravljanje desktopom sa lako razumljivim interfejsom. Vi bukvalno možete za jedan minut da se konektujete i počnete da radite a da ne znate ništa o portovima ili protokolima.

Postoje druge aplikacije koje vam omogućuju da se konektujete na druge PC računare kao što je LogmeIn ili VNC. Ali nijedan nije lak za korišćenje kao što je to Crossloop. Normalno, programi za udaljeno upravljanje desktopovima zahtevaju da udaljeni PC pokrene server, što može da bude komplikovano za podešavanje, ali to nije slučaj sa Crossloop-om. Osoba kojoj treba pomoć treba samo da instalira Crossloop i pokrene glavnu aplikaciju, zatim treba da ode na deljenje i da pristupni kod bilo kom ko hoće da mu pomogne. Ta osoba zatim unosi pristupni kod a za sve ostalo će se pobrinuti Crossloop server.

Crossloop je nedavno kreirao društvenu mrežu, povezujući ljude koji imaju problema, sa ljudima koji hoće da im pomognu. Vi čak možete da bodujete vašu stručnost, preko sistema karme koji reflektuje koliko ste bili uspešni.

Adresa: Crossloop

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272