Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Popust cena: 2100 rsd

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

Popust cena: 2200 rsd

UpdateStar ažurira programe umesto vas

Postoji više načina na koje možete da proverite da li vašim programima treba ažuriranje. Na primer, možete periodično da posećujete web sajt svakog programa koji koristite. Ili ako biste radije da koristite metod za koji vam ne treba ceo dan, možete da instalirate program koji će automatski proveravati da li ima dostupnih ažuriranja za vaš program.

Iako mi volimo File Hippo Update Checker i AppSnap, UpdateStar možda može da odnese zlatnu medalju među programima za automatsko ažuriranje. UpdateStar neće automatski preuzeti i instalirati ažuriranja kao što to radi AppSnap, ali tu svoju manu nadoknađuje ogromnom bibliotekom programa. On hvata ogroman broj različitih instaliranih programa i programa koji mogu da se ažuriraju koje drugi programi uopšte ne registruju.

UpdateStar će automatski skenirati vaš PC i potražiti bilo koji od 8000 aplikacija koje ima u svojoj bazi podataka. Kada detektuje te programe na vašem računaru on će proveriti da li su dostupne novije verzije. Kada kliknete na aplikaciju dobićete kratak opis i link za preuzimanje novije verzije.

Velike su šanse da ćete i dalje imati nekoliko programa na PC-ju koje će UpdateStar zaobići, uključujući sve programe koji nisu imali instalacioni fajl. Ali od svih programa za ažuriranje, UpdateStar izgleda da je najmoćniji.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272