Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ECDL 5.0 / Modul 1 - Osnove informacionih i komunikacionih tehnologija

ECDL 5.0 / Modul 1 - Osnove informacionih i komunikacionih tehnologija

Windows Vista Ispit 70-620

Windows Vista Ispit 70-620

VistaTweaker 0.5 vam omogućava da promenite podešavanja Viste

Na Internetu definitivno ne manjka alata za modifikovanje teško dsotupnih podešavanja Windows Viste. Želite da isključite korisnički nalog ili, ako ništa drugo, barem one dosadne okvire za dijalog sa upozorenjima? A šta je sa isključivanjem automatskog kompletiranja u okvirima za dijalog? Možete date modifikacije da napravite direktnim pisanjem u Windows registry fajl, ili možete da potvrdite ili poništite odgovarajuća polja i date nekom drugom (programu) da odardi teži deo posla.

VistaTweaker 0.5
je najnoviji alat za podešavanje Viste koji smo isprobali. Program je veoam mali, ima oko 664KB. Nema potrebe za njegovim instaliranjem, što je svakako pozitivno. To takođe znači da VistaTweaker možete da pokrenete sa fleš drajva. Postoji čak i U3 setup fajl za instaliranje VistaTweaker-a na U3 kompatibilne fleš drajvove.

VistaTweaker takođe ima jednu od najkompletnijih lista podešavanja koje smo videli, koja pokriva sve, počev od Windows korisničkog interfejsa preko podešavanja Internet Explorer-a pa sve do definisanja obilaženja teksta u Notepad-u. A ovo je tek verzija 0.5. Jedva čekamo da vidimo šta će nam doneti VistaTweaker 1.0.

Izgleda da programeri još nisu postavili najnoviju verziju na njihov web sajt, ali vi možete da ga preuzmete sa Major Geeks.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272