Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Usmeno i pismeno izražavanje

Usmeno i pismeno izražavanje

Premier Pro 2.0 učionica u knjizi

Premier Pro 2.0 učionica u knjizi

Zaradite preko vašeg web sajta pomoću NetAudioAds-a

Pojavio se novi oblik reklamiranja koji se zasniva na audio reklamama.

NetAudioAds vam nudi mogućnost da postavite na vaš web sajt audio reklame koje se emituju samo 5 sekundi, a vi zarađujete novac svaki put kada korisnik poseti reklamirani web sajt. Reklame se puštaju samo jednom, a za web sajtove koji imaju veliku posećenost ovaj dodatni izvor prihoda može da donese sasvim pristojnu zaradu.

Reklame su dugačke samo 5 sekundi i potiču od dobro poznatih kompanija kao što su Taco Bell, HBO i Harley Davidson. Dodavanje koda u stranice web sajta je izuzetno jednostavno, jer se radi samo o nekoliko linija javascript koda. Nakon što dodate kod, audio reklame počinju odmah da se emituju i zarada počinje da raste.

Pošto je ovo novi sistem reklamiranja, Voice2Page nudi primamljivi afilijativni program na dva nivoa, gde posrednici u pronalaženju novih klijenata dobijaju doživotno deo zarade od web sajtova koje su uvukli u program.

Ali to nije sve. Vi dobijate deo zarade i od web sajtova koje su uspeli da privole na ovu vrstu reklamiranja web sajtove koje ste vi vrbovali. Unutar sekcije za administriranje postoji deo koji omogućuje lako praćenje zarade koju ste ostvarili na ovaj način.

Ako imate dobru posećenost na vašem web sajtu, ja vam toplo preporučujem da se registrujete i isprobate NetAudioAds. Čak i ako ne želite da dodate audio reklame na vaš web sajt, svakako vredi da izreklamirate ovaj servis jer ćete tako moći da zaradite od njihovog afilijativnog programa.

Adresa: NetAudioAds

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272