Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Area - 51 m5550 - Vrhunski laptop čudnog imena

Maksimizujte vaše Vista iskustvo

Želite da izvučete maksimum iz Windows® Viste? Alienware može da vam pomogne u tome. Pošto je Vista prvi operativni sistem koji može da se prilagođava hardverskim mogućnostima računara, koliko ćete dobiti od Viste je direktno povezano sa tim koliko tehmnologije je spakovano u vaš PC. Nema problema. Najnovija grafička kartica, procesor, hard drajvovi i memorija dolaze sa svakim novim Alienware sistemom. Dakle, dok se vaš sused sa konvencionalnim PC oduševljav sa ažuriranom verzijom "Solitaire-a", vi ćete biti zauzeti uživajući u ključnim funkcijama Viste kao što je DirectX 10, Aero, i Instant Search u svom nihovom sjaju na vašem novom Alienware-u. Naučite više o tome kako vam Alienware obezbeđuje kompletno Vista iskustvo.

Grafička kartica ekstremno visoke definicije

Editujte digitalne fotografije i video klipove sa vašeg zadnjeg porodičnog letovanja pomoću prelepe moći renderovanja 256MB Nvidia® GeForce® Go 7600. Karakteristike GeForce Go 7600 uključuju:

DirectX 9, Shader Model 3.0, i High Dynamic-Range Lighting za neprikosnoveno i potpuno igračko iskustvo sa glatkom animacijom.

PureVideo tehnologija za video visoke definicije bez ometajućeg seckanja i nesavršenosti tradicionalnih video rešenja za notebook-ove.

Jedini procesor toliko brz da je sam sebe pretekao

Kada imate Area-51 m5550 sa Core™ 2 Duo vama na usluzi, jedina stvar koja će vas usporavati je saobraćajna gužva. Core™ 2 Duo vam daje:

  • Veće performanse da biste uradili više za manje vremena
  • Duži životni vek baterije kako biste efikasnije trošili energiju
  • Bogatije multimedijalno iskustvo
  • Brži pristup podacima

Definišite vaš stil

Zašto biste prolazili kroz muku bolnog podešavanja vašeg sistema kada možete da date Alienware-u da to uradi umesto vas? Karakteristike vašeg Windows Vista ili Windows XP operativnog sistema će biti skrojene tačno prema vašim specifikacijama. Sve od pozadine i izbora avatara pa do pravilnog podešavanja vremenske zone biće personalizovano baš onako kako vi želite, direktno iz fabrike.

Koristite sve vaše programe

Area-51 m5550 vam daje do 4GB 667Mhz memorije tako da bez problema možete da koristite multitasking funkcije. Sa toliko memorije vi možete da pokrenete više programa i da imate još dovoljno snage za nekoliko rundi vaše omiljene igre. Samo kada bi memorija mogla da vam pomogne da se setite kada ste zadni put spavali.

Vaš privatni, scenski pogled

Area-51 m5550-ov 15.4-inčni široki ekran vam omogućuje da iskusite vaše filmove i snimljene TV emisije sa vibrantnim bojama i u pravoj srazmeri. Sa ultra mobilnim 15.4 - inčnim  širokim ekranom nema razloga da se dosađujete na sledećem poslovnom putovanju.

Da li ste spremni za vaše snimke iz blizine?

Area-51 m5550 je prilagođen za editovanje filmova u hodu. Zadržite samo najneprijatnije delove vaših kućnih video filmova i spojte ih u jednu celinu zajedno sa blagom muzikom i pokažite ih na sledećem porodičnom okupljanju kako biste dobili dodatne poene od vaše rodbine.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272