Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows 95 sa Microsoft PLUS!

Windows 95 sa Microsoft PLUS!

Mastering Windows Server 2019 - Second Edition

Mastering Windows Server 2019 - Second Edition

Besplatne alatke za transformisanje Windowsa u drugi operativni sistem

Postoji mnogo alatki i programa koji vam pomažu da konvertujete Windows u neki drugi operativni sistem, kao što je Mac, Ubuntu, Vista i tako dalje. U ovom članku opisaćemo neke od najboljih alata ili programa koji vam pomažu da to uradite lako i besplatno.

Vista Transformation Pack: Vista Transformation Pack je za korisnike Windowsa koji žele da repliciraju izgled Windows Vista-e na svojim Windows XP ili Windows 2003 sistemima. Nakon upotrebe ovog desktop poboljšanja za modifikovanje interfejsa Windowsa tako da izgleda kao Windows Vista Ultimate, niko neće primetiti da koristite isti stari Windows operativni sistem.

Adresa: jcxp.net/forums/index.php?showtopic=23824

FlyakiteOSX: Da, možete da transformišete Windows XP u Mac OS X tako što ćete instalirati besplatan paket za transformaciju FlyakiteOSX. Mi smo impresionirani ovim paketom. Ako želite da isprobate paket, pogledajte FlyakiteOSX home stranicu i isprobajte verziju FlyakiteOSX-a direktno u pretraživaču.

Adresa: technobuzz.net/turn-your-windows

- Fedora Transformation Pack: Ova alatka je namenjena tome da Window XP sistem pretvori po izgledu u Fedora Linux distribuciju. Iako pomoćni program ima samo neke jednostavne vizuelne stilove, uključuje ikone, screensavere, pozadine, i druge skinove za programe, ovaj paket sasvim dobro služi svojoj nameni.

Adresa: softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/

- Ubuntu Transformation Pack: Ovaj paket sadrži vizuelne stilove, ikonice i druge zakrpe koji Windows XP-u mogu da daju izgled Ubuntu-a.

Adresa: vivalinux.com.ar/desktop/ubuntu

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272