Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Šta nas čeka - Predviđanja eksperata - II izdanje

Popust cena: 880 rsd

Operacioni i projektni menadžment

Operacioni i projektni menadžment

Popust cena: 1140 rsd

Bug Shooting: Savršen besplatni alat za snimanje ekrana

Bug Shooting je izvanredan alat za snimanje ekrana za Windows koji je potpuno besplatan i prepun korisnih funkcija koje su obično dostupne samo u komercijalnim programima za snimanje ekrana kao što je SnagIt.

Na primer, Bug Shooting poseduje funkciju "Delayed Capture", koja omogućuje odloženo snimanje ekrana i može da se upotrebi za snimanje menija i saveta.

Bug Shooting poseduje ugrađenu lupu koja uvećava područje ekrana i pomaže vam da postavite kursor miša na tačno određeno mesto na ekranu pre nego što ga snimi.

A kada snimite područje ekrana, Bug Shooting će iscrtati okvir koji prikazuje tačne koordinate, slično kao SnagIt ili Camtasia Studio Recorder.

Ali najbolja stvar u Bug Shooting-u je ugrađeni editor koji vam omogućuje da ubacujete beleške pomoću standardnih alata kao što je olovka, tekst i tako dalje. Impresivan je i živi prikaz - koji vam omogućuje da vidite izmene čim postavite miša iznad željene boje. Sve se skladišti na odvojenom sloju.

Finalni snimak ekrana može da se skladišti u JPEG ili PNG formatu. Bug Shooting može da se konfiguriše pomoću bilo kojeg programa na vašem desktopu, što znači da snimljene ekrana možete direktno da šaljete u Outlook, Skype, Photoshop, Flickr Uploader i tako dalje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272