Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Learning iOS 8 Game Development Using Swift

Learning iOS 8 Game Development Using Swift

Swift 3 Object-Oriented Programming - Second Edition

Swift 3 Object-Oriented Programming - Second Edition

Circle Dock: Ne skrećite sa puta da biste pokrenuli programe

Postoji mnogo programa za pokretanje programa u stilu Docka za Mac. Većina njih ima jednu zajedničku stvar: usidrite ih na vrh, dno ili stranicu ekrana a zatim skrolujete miš na tom delu ekrana da biste otvorili listu programa.

Circle Dock je drugačiji, zato što je ovo besplatan pokretač programa koji će se pojaviti na mestu gde se nalazi miš. Kao i većina pokretača programa, Circle Dock dolazi sa listom ikonica za najčešće upotrebljavane programe, kao što je Control Panel, standardni pretraživač i Recycle Bin. Možete da dodate prečice tako što ćete ih prevući sa desktopa ili linije za brzo pokretanje i podesite ih po svom izboru.

Circle Dock ima gomilu opcija za vizuelno podešavanje. Možete da prikažete ikonice u koncentričnim krugovima ili spiralno. Možete da dodate rotirajuće animirane efekte za spiralu. Postoji više od 30 skinova među kojima možete da birate. Možete da odlučite da li da Dock uvek bude vidljiv ili da nestaje kada program nije u fokusu ili kada kliknete na ikonicu programa.

Adresa: http://circledock.wikidot.com/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272