Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1000 rsd

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1000 rsd

Digitalni fotoaparati - Olympus Stylus 830

 

Olympus Stylus 830 je višenamenski point-and-shoot digitalni fotoaparat dizajniran za pojedince koji ne žele nikada da snime mutnu fotografiju sa svojim fotoaparatom.

Po ceni od 299  dolara Stylus 830 je deo Olympusove “dizajn i performanse” serije koja je karakteristična po tankim vodootpornim kućištima sa mehaničkom stabilizacijom slike i detekcijom lica.

Prema Olympusu, Stylus 830 poseduje dvostruku stabilizaciju slike koja kombinuje mehaničko pomeranje senzora sa digitalnom stabilizacijom slike, što dovodi do efikasnog kompenzovanja pomeranja fotoaparata i pomeranje objekata.

Ključne funkcije ovog fotoaparata su:

 • 8 Megapiksela, 1/2.35” CCD
 • Makro omogućuje fotografisanje sa udaljenosti od 3 cm. – 70 cm.
 • 5x optički zum
 • Fokalna dužina od 6.4 – 32.0 mm (36 – 180 mm ekvivalent na 35mm)
 • 80-1600 ISO (osetljivost)
 • 2.5-inčni HyperCrystal LCD (230,000 piksela)
 • Koristi xd-Picture Card MEDIA memorijske kartice
 • Težina od 125 grama
 • Dimenzije su mu 99.6mm x 55.1mm x 24mm (W x H x D)
 • 26 predefinisanih režima fotografisanja uključujući Sunset, Fireworks i još mnoge druge
 • Stabilizacije slike putem pomeranja senzora u kombinaciji sa ISO osetljivošću i velikim brzinama zatvarača omogućuje snimanje oštrih, čistih slika u bilo kojoj situaciji.

Šta proizvođač kaže o ovom fotoaparatu:

Tehnologija Dual Image Stabilization koju koristi Stylus 830, zajedno sa pametnim 5x optičkim zumom, čini ga elegantnim, višenamenskim point-and-shoot digitalnim fotoaparatom koji koristi najnovije tehnologije snimanja.

Šta korisnici kažu o njemu:

"Ako su prenosivost i zum objektiv srednjeg dometa ono što vam treba, onda je Stylus 830 sa 8 megapiksela savršen za vas."-Melissa Robotti

"Ultra kompaktni 830 je interesantan dodatak Stylus liniji proizvoda. Ako ga kupite dobićete praktični 8-megapikselski point & shoot digitalni fotoaparat koji dolazi u različitim kolornim varijantama."- Conrad H. Blickenstorfer

"Mana ovog fotoaparata je to što brzo potroši baterije, zato vam preporučujemo da u svakom trenutku nosite rezervni par baterija sa sobom. Takođe fotoaparat ne dolazi sa memorijskom karticom zato ćete morati da kupite jednu, a ne bi bilo na odmet da uzmete i torbicu za njega."-Edwin Nelson

Naš komentar

Prenosivost, zum objektiv i stabilizacija slike su ključne karakteristike Olympus Stylus-a  830 koje će biti privlačne svakom kupcu-amateru. Ali pre nego što ga kupite proverite da li vam odgovara kvalitet slika koje snima. Sve u svemu Stylus 830 izgleda kao vredan fotoaparat u kategoriji point-and-shoot digitalnih fotoaparata.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272