Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photographers at Work

Photographers at Work

THE ART OF PHOTOGRAPHY, 2ND EDITION

THE ART OF PHOTOGRAPHY, 2ND EDITION

Digitalni fotoaparati - Sony DSC H3

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 2388

Sony DSC H3 je kompaktni digitalni fotoaparat dizajniran za fotografske entuzijaste koji žele da imaju moćan digitalni fotoaparat koji mogu svuda da nose sa sobom i koriste za fotografisanje sportske akcije, putovanja i drugih zabavnih događaja.

Po ceni od 299 dolara DSC-H3 donosi “superzum” mogućnosti u kompaktnom i laganom telu.
Prema Sony-ju, DSC-H3 je zaokruženi 8.1 megapiksalski digitalni fotoaparat koji donosi izvanredno jasne fotografije u telu kompaktnog dizajna.

Ključne karakteristike ovog fotoaparata su:

 • 8.1 Megapiksela, 1/2.5” CCD 1/2.5″
 • Makro omogućava fotografisanje sa udaljenosti od 2 cm - do beskonačnosti (široki ugao), 90 cm - do beskonačnosti (telefoto)
 • 10x optički zum
 • Fokalna dužina od 6.3 - 63 mm (35mm ekvivalent od 38-380mm)
 • 100-3200 ISO (osetljivost)
 • 2.5 inčni LCD ekran (115,000 piksela)
 • 330 snimaka po jednom punjenju baterije
 • Prima Memory Stick Pro Duo memorijske kartice
 • Težak je 264 grama bez memorijske kartice
 • Dimenzije su mu 106mm x 68.5mm x 47.5mm (W x H x D)
 • Poseduje moćan Carl Zeiss objektiv za približavanje udaljenih objekata, Carl Zeiss® Vario-Tessar sočiva vrhunskog kvaliteta dizajnirana specijalno za DSC-H3 koja obezbeđuju desetostruki optički zum i dvadesetostruki digitalni zum kako biste mogli da vidite svaki detalj udaljenih objekata.

Šta proizvođač kaže o ovom fotoaparatu:

Sa kompaktnim dizajnom tela, rezolucijom od 8.1 megapiksela i Carl Zeiss objektivom vrhunskog kvaliteta DSC-H3 donosi velike mogućnosti u malom telu. Napredni Sports Mode režim fotografisanja (do 1/2000 sekundi) omogućava snimanje brze akcije. A Face Detection režim fotografisanja detektuje do osam lica u sceni, tako da će svi na fotografiji izgledati najbolje što mogu. HD izlaz omogućava spetakularno pregledanje vaših slika na Sony BRAVIA i drugim ekranima sa HDTV mogućnostima a Sony Double Anti-Blur rešenje kombinuje Super SteadyShot optičku stabiliazaciju slike sa High Sensitivity (ISO 3200) kako biste dobili oštre i svetle fotografije čak i u lošim svetlosnim uslovima.

Šta korisnici kažu o ovom fotoaparatu:

“Sony je dobar u eliminisanju šuma iz fotografija, tako da daje malo čistije slike. Format visoke definicije, u kojem se slike snimaju sa 1920 x 1080 piksela, je odličan.”-Terry Lane

“Ako želite digitalni fotoaparat sa dugačkim zumom u telu koje je manje i lakše nego kod većine superzum fotoaparata, Sony DSC-H3 je solidan izbor.”-Philip Ryan

Odličan mali fotoaparat za snimanje solidnih fotografija. Rezolucija je dobra u većini snimaka, a memorijske kartice će sačuvati ogroman broj slika ako smanjite rezoluciju.”- Simary

Naš komentar

Nakon čitanja različitih prikaza o Sony-ju DSC-H3 i znajući Sony-jev kvalitet u izradi kompaktnih digitalnih fotoaprata, možemo da kažemo da je Sony postigao pun pogodak. DSC-H3 će se definitivno svideti kupcima kojima treba fotoaparat kompaktnog tela koji je lak za korišćenje i istovremeno prepun funkcija i opcija.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272