Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mastering Windows Server 2019 - Second Edition

Mastering Windows Server 2019 - Second Edition

Windows Vista za neupućene

Windows Vista za neupućene

Dostupna je nadgradnja za Windows Mail u Windows Visti

Ako koristite Windows Vistu i takođe koristite standardni desktop email klijent koji stiže sa operativnim sistemom, onda će vas obradovati vest da možete odmah da pristupite nadgradnji Windows Mail-a. Istovremeno sa izdanjem unificiranog instalera za Windows Live onlajn platformu, Microsoft je takođe predstavio i sveže ažuriranje za Windows Live Mail. Windows Live instaler je dizajniran da se ponaša kao veza između Windows desktop klijenta i operativnog sistema kompanije. Microsoft je sinhronizovao beta izdanja Windows Installera zajedno sa onima za Windows Live Messenger 8.5, Windows Live Mail, Windows Live Writer i Windows Live Photo Gallery.

“Prošlo je oko 3 meseca od poslednjeg Beta izdanja za WL Mail i znam da su mnogi od vas nestrpljivo čekali ažuriranje. Pa, ne treba više da čekate! Izdato je ažuriranje Beta izdanja za Windows Live Mail” otkrila je Tanja Fournier, Program Manager u Windows Live Mail timu. “Pošto smo izdali naše prvo izdanje WL Mail Beta 31. maja, dobili smo neke neverovatne povratne informacije od naših testera Beta verzije o tome šta im se dopalo a šta nije. Većinu tih povratnih informacija smo primili k srcu – a sa ovim najnovijim izdanjem, ja mislim da ćete videti neke novo dodate funkcionalnosti našim postojećim funkcijama ali isto tako i ispravke grešaka za veliki broj problema o kojima su nas izvestili naši potrošači”.

Windows Live Mail donosi nekoliko poboljšanja standardnom email klijentu u Windows Visti i pod pretpostavkom da koristite program umesto alternative bićete u mogućnosti da uživate u poboljšanjima. Fournier je objasnila da Beta 2, Build: 12.00.1365 dolazi sa nekoliko ažuriranja za Contacts u Windows Mailu. Kontakti sada imaju List prikaz i panel prikaza kao i nove Import i Explorer funkcije.

“Sada možete da selektujete i izaberete koju dugmad biste voleli da imate vidljivu u liniji sa alatkama. Quick prikaz će vam omogućiti da prikažete mailove iz svih različitih naloga na jednom mestu umesto da treba da se prebacujete između direktorijuma u listi direktorijuma. Sa ovim izdanjem, mi smo uključili nekoliko novih opcija… All Drafts i All Junk E-mail” dodala je Fournier.

Windows Live Mail je dostupan za daunlod na ovoj adresi.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272