Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

CompTIA Security+: SY0-601 vodič za sertifikaciju

Popust cena: 2200 rsd

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Popust cena: 2100 rsd

Držite se vaših zdravstvenih planova pomoću Wellsphere-a

Ušli smo u treću nedelje posle Nove godine i velike su šanse da je jako mnogo ljudi već odustalo od planova koje su sebi zacrtali u ovoj godini, pogotovo u vezi sa zdravijim načinom života. Ako su vaši planovi za ovu godinu uključivali više aktivnosti i zdraviju ishranu, onda će vam web sajt po imenu Wellsphere pomoći da se vratite na pravi put.

Wellsphere je web sajt dizajniran sa ciljem da mežusobno poveže ljude koji imaju želju da poboljšaju svoje zdravlje. Ovaj web sajt će vam takođe pomoći da se povežete sa lokalnim resursima u vašem području koji vam mogu pomoći da ostvarite vaše ciljeve.

Pored navedenog, ovaj web sajt omogućuje kreiranje grupa za velike organizacije koje trebaju da poboljšaju zdravlje onih koji su uključeni u program, na primer BeWell@Stanford za studente Stanforda. Kompanije mogu da pokrenu sopstvene slične programe za poboljšanje zdravlja pod Wellspheres-ovim iBeWell.

Na ovom web sajtu ćete naći jako mnogo informacija vezanih za očuvanje zdravlja i kondicije. Na primer, saznaćete kako da pravilno radite sklekove ili čučnjeve. Takođe ćete naći direktorijum u kojem možete da pretražujete i pronalazite teretane, gimnastičke sale, škole kuvanja i planinarske ture u vašem području koje se stalno organizuju.

Korisnici mogu na web sajtu da definišu svoje sopstvene ciljeve i prate svoj napredak, kao i da dobiju savete i podršku od drugih korisnika koja će im biti neophodna da bi ostvarili svoje ciljeve. Takođe korisnici mogu da vode dnevnik na web sajtu i diskutuju o sopstvenom napredovanju (a mogu i da ažuriraju dnevnik direktno sa mobilnog telefona), kao i da postavljaju pitanja drugim korisnicima kada nalete na probleme za koje misle da ne mogu sami da ih reše.

Za sve što uradite na web sajtu vi dobijate WellPoints-e, koji nemaju nikakvu realnu vrednost već služe samo kao indikatori vaše aktivnosti na sajtu. Voleli bismo da vidimo da WellPoints-i stvarno imaju neku korisnu namenu, pa bila to samo i neke mala nagrada ili ikona pored vašeg korisničkog imena.

Jedna karakteristika po kojoj se Wellsphere razlikuje od ostalih web sajtova koji se bave istom tematikom je to što se on pruža i u stvarni svet, nudeći vam pomoć u pronalaženju zainteresovanih grupa u vašem području, i pomažući korisnicima da se povežu sa drugim korisnicima koji imaju iste ciljeve, kako bi se međusobno motivisali i pomagali i izvan web sajta. iBeWell je takođe prilično inovativna ideja za kompanije koje traže načina da smanje svoje troškove zdravstvene zaštite tako što će imati zdravije radnike.

Ovaj web sajt je odličan za korisnike koij su već dovoljno motivisani i koji su spremni da se povežu sa drugima i podignu svoje zdravlje na novi nivo. Ali šta je sa onim korisnicima čija motivacija je veoma niska? Da li će im web sajt kao što je Wellsphere pomoći da aktivno rade na poboljšanju sopstvenog zdravlja? Recita nam u komentarima  šta vi mislite o tome.

Adresa: Wellsphere

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272