Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Facebook: KAKO DA dodate Counter Box na Facebook stranicu

Na vašem Facebook profilu možete da ubacite aplikaciju na  stranicu koja će izvršavati određeni zadatak. Postoji veliki broj aplikacija  koje možete da upotrebite a jedna od njih je i Counter Box.


Counter Box možete da postavite na vašu stranicu i snimate  šta god želite, od broja članova koji su posetili vašu stranicu do praćenja  broja kalorija koje ste pojeli u toku dana. Ako želite da dodate Counter Box na  vašu Facebook stranicu, uradite sledeće:

   
 1. Ulogujte se na Facebook nalog i ukucajte reč  "counter" u polje za pretraživanje. Alternativno, možete da otvorite  stranicu Application Directory i potražite željenu aplikaciju.
 2.  
 3. Kliknite na link Applications sa leve strane da biste  dobili listu svih Counter aplikacija koje možete da dodate na Facebook  stranicu.
 4.  
 5. Pregledajte listu brojača i kliknite na link View  Application koji se nalazi pored aplikacije za koju ste zainteresovani da biste  saznali više informacija o njoj.
 6.  
 7. Na stranici aplikacije kliknite na link Go To Application  a zatim kliknite na Allow dugme da biste otvorili stranicu na kojoj možete da  odredite parametre za vaš brojač.
 8.  
 9. Pratite uputstva na ekranu da biste postavili brojač na  vašu stranicu.
 10.  
 11. Kliknite na dugme u gornjem desnom uglu stranice  Facebooka i pogledajte novi brojač sa leve strane prozora vašeg profila.  Kliknite na ikonicu sa olovkom i izaberite opciju Move to Boxes Tab da biste  ovu funkciju postavili na karticu na vrhu vaše stranice.
To je sve.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272