Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Facebook: KAKO DA koristite filtere Home stranice

Pitate se šta su  linkovi koji se nalaze na levoj strani Home stranice Facebooka? To su filteri,  a pored toga ovde su prikazane i liste prijatelja, ako ste ih razdvojili u  posebne liste.


Klikom na naziv  liste prijatelja prikazaće se aktivnosti samo onih ljudi koje ste dodelili da  se nalaze u datoj listi. Tako na primer, možete da kreirate liste Porodica,  Škola, Posao i tako dalje, i ako želite da vidite šta rade vaši školski  drugovi, kliknite na link Škola i prikazaće se samo aktivnosti korisnika koje  ste dodelili u listu Škola.

Ako želite da  prikažete aktivnosti svih prijatelja, kliknite na link News Feed na vrhu liste  filtera.

Veoma je  jednostavo da kreirate ili da promenite redosled filtera u prikazu sa leve  strane prozora Facebooka. Ako niste grupisali prijatelje, a želite da kreirate  filter, kliknite na Create. Ukucajte naziv filtera i dodajte prijatelje koje  želite. Da biste promenili redosled filtera, kliknite na more na dnu i  prevlačite filtere na mesto koje vama odgovara. Jedino što treba da znate je da  će se po standardnom podešavanju, kada otvorite Home stranicu Facebooka,  prikazati samo filteri koji se nalaze iznad dvostruke linije.

Ako želite da  izbrišete filter, kliknite na Create, izaberite filter koji želite da izbrišete  i kliknite na Delete This List. I naravno, ne zaboravite da snimite promene.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272