Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Makro fotografija

Makro fotografija

Photographic Rendering with V-Ray for SketchUp

Photographic Rendering with V-Ray for SketchUp

Firefox dodatak - Editujte vaše fotografije u Picnik-u

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 2279

Uprkos činjenici da lista onlajn programa za obradu fotografija svakim danom postaje sve duža i duža, jedan program se već duže vreme ne miče sa vodeće pozicije po popularnosti i mogućnostima - reč je o Picnik-u. Picnik postaje sve bolji i bolji. Ako volite da radite u Picniku i koristite Firefox, svideće vam se ekstenzija koju smo otkrili, a koja vam omogućuje da sada još lakše importujete slike u Picnik.

Prvo, treba da instalirate Picnik Firefox ekstenziju, a zatim da restartujete vaš pretraživač. Nakon što ste to uradili, kliknite desnim tasterom miša na bilo koju sliku i videćete novu opciju koja glasi “Edit Image in Picnik.” Postoji takođe i opcija “Send Page to Picnik.” Opcija “Send Page” je odlična jer vam ona u suštini omogućuje da snimite sliku bilo kog web sajta i pošaljete je u Picnik na editovanje - to može da bude vidljiva stranica ili kompletna web stranica. To znači da vam treba samo dva klika sa mišem da biste editovali fotografiju ili web stranicu sa bilo kog mesta na webu. Ova ekstenzija je izuzetno praktična jer dodatno olakšava editovanje fotografija u pretraživaču.

Zapamtite, Picnik nudi veliki broj opcija za editovanje fotografija, kao što je opsecanje, rotiranje, promena veličine, izoštravanje, pa čak i uklanjanje crvenih očiju, tako da sam siguran da će vam ovaj prgoram biti koristan. A pošto je Picnik u suštini onlajn servis, ništa ne treba da se daunloduje. Pored toga, možete da ga koristite sa Mac-a, PC-ja pa čak i sa Linuxa. Picnik je uvek bio odličan program, ali ova Firefox ekstenzija ga čini još boljim!

Adresa: Firefox ekstenzija za Picnik

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272