Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Genius - besplatni Mac program za memorisanje

Genius je besplatna aplikacija za memorisanje za Mac računare. Ona poseduje interfejs koji je lak za upotrebu a glavna namena joj je da učenje učini mnogo zabavnijim i efikasnijim od okretanja stranica knjige ili sveske.

Interfejs doalzi u formatu pitanja i odgovora koje učitavate iz vašeg materijaal za učenje, kao što je srečnik stranih reči, matematičke formule, hemisjki elementi, države i glavni gradovi, - pa shvatili ste do sada, zar ne?.

Program funkcioniše tako što prikaže nekoliko slajdova zajedno sa tačnim odgovorima a onda se vrati nazad i prikaže iste te slajdove ali sada bez odgovora. Ako unesete tačan odgovor, čućete "zeleni" zvuk odobravanja, a ako pogrešite čućete neprijatno zujanje slično onom iz Family Feud-a. Ne brinite, kada ih čujete znaćete koji je koji.

Genius vas vodi kroz seriju pitanja i odgovora, zatim se vraća na ona na koja niste tačno odgovorili. Genius organizuje vaše informacije i pažljivo bira pitanja koristeći inteligentno ponavljanje zasnovano na vašim rezultatima.

Genius može da bude odličan za one koji žele da uče ali ne znaju kako da uče i tako gube vreme. Ako spadate u ovu kategoriju studenata ili učenika, Genius je možda savršeno rešenje za vas. Instalacioni program doalzi sa uzorcima podataka kao što su švedske izreke, glavni gradovi kanadskih provincija i države i glavni gradovi  SAD-a. Probajte ovaj program, nemate šta da izgubite.

Adresa: Genius

Za razliku od iFlash-a koji će vas osiromašiti za 15 dolara, Genius je besplatan za preuzimanje na VersionTracker ili MacUpdate. Takođe možete da se pridružite Genius Yahoo group-i pa ćete moći da daunlodujete genius pakete fajlova sa različitim materijalima za učenje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272